Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
Направих си експеримент в OLX, който стартирах преди месец, като добавих в наблюдавани всички чисто нови и неразопаковани S9+ и P20 Pro (най-актуалните флагмани) и резултатът ме изуми. От P20 Pro се продадоха няколко бройки (2-3), а от S9+ изчезват поне по една - две бройки дневно. Според мен най-продавания флагман за тази година в България е S9+, колкото и агресивна да е политиката на операторите бутайки с предимство флагманите на Huawei. Да обобщя - темата е за флагманите на компаниите, а не в бюджетния или среден клас, да не я разводняваме!
Какви са вашите впечатления от вашето ежедневие? Изключваме айфоните разбира се - темата не е за тях!
Какви са вашите впечатления от вашето ежедневие? Изключваме айфоните разбира се - темата не е за тях!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
Последните месеци следих S9+ в amazon доста бързо им свършват бройките особенно като правят някаква промоция.Последната им беше S9+ +256 гб карта за 569 евро , само сд картата струва 200 лв.Телефона излиза под 1000 лв.
Re: Re: Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
Малко страничен въпрос:
Телефоните от Амазон, Самсунг например, няма да поддържат българско VoLTE, нали?
Телефоните от Амазон, Самсунг например, няма да поддържат българско VoLTE, нали?
Re: Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
Щяха да са Xiaomi според мен, ако нямаха толкова много объркващи модели като Samsung едно време.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Абсолютно съм съм съгласен с теб! Самсунг ги разбива всички андроид флагмани,при това напук на зверската рекламна кампания на HUAWEI,обвързана и с мобилните оператори.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Re: Re: Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
[Quote]Телефоните от Амазон, Самсунг например, няма да поддържат българско VoLTE, нали? [/Quote]Няма проблем , в момента съм с миналогодишният модел от Амазон и имам VoLTE от Теленор.
Re: Re: Re: Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
Мисля си, че има предрасъдъци към китайските телефони като хуавей. Освен това повечето хора купуват по името на производителя без да се интересуват много какви характеристики има тела. Това е причината виетнамските самсунги да се продават по-добре. Иначе обективно двата телефона са много близки като хуавея има редица предимства. Хората от хуавей явно се развиват усилено. Масираната реклама и поддръжката на волте също показват, че се работи.
Аз лично съм НЕдоволен от S9+. Един от най-слабите флагмани, които съм ползвал. Поддръжката също е трагична. Сега чета, че андроид 9 ще има началото на 2019. Разбирай март-април след като излезе десетката.
Аз лично съм НЕдоволен от S9+. Един от най-слабите флагмани, които съм ползвал. Поддръжката също е трагична. Сега чета, че андроид 9 ще има началото на 2019. Разбирай март-април след като излезе десетката.
От известно време Huawei са на първо място по продажби на телефони в България.
Re: Re: Re: Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
В темата става въпрос за флагмани, а не за телефони, като общо понятие. Иначе - да, всяка втора продажба при сключен договор е на P XX Lite.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
За мен най- продаван флагман е S9+. Ванка и ти си помогнал за това ;) На мнение съм, че Самсунг благодарение на кампанията си с връщането на стар апарат са продали повече Ноут 9 за 1 месец отколкото Хуауей ще пласират от Мейт 20 про до края на календарната година (но това е не защото Ноут 9 е ултра мега гига як телефон, а само заради кампанията през август).
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black