Ascend P6
-
- Регистриран: 29 ное 2010, 15:27
Re: Huawei Ascend P6
Спецификацията е впечатляваща.Дали е така ще разбера след 2-3 дена, когато го взема.;)
Прекрасен телефон.Има и добра поддръжка от Huawei.
Ползвам апарата вече два месеца и мога да кажа, че съм доста приятно изненадан.
Много удобен и в същото време лек, с добра производителност и издръжливост на батерията.
Има вградена една доста полезна функция, която познавах навремето от Нокия, а именно профили.
Така с един клик се спестява настройки в зависимост от мястото, на което влизате.
Производителя се е постарал с поддръжка, добър превод и до тук не съм имал проблеми и бъгове с която и да част от функциите на апарата.
Доста добри снимки прави, но (разбира се) вечерната част със снимането е зле.
Това е и най-сериозния минус до тук от нещата, които съм пробвал и с които съм се заигравал.
Гугълската навигация работи перфектно и освен доста сериозното загряване, нямам друга забележка.
Който го интересува нещо да пита - ще отговоря с удоволствие :)
Много удобен и в същото време лек, с добра производителност и издръжливост на батерията.
Има вградена една доста полезна функция, която познавах навремето от Нокия, а именно профили.
Така с един клик се спестява настройки в зависимост от мястото, на което влизате.
Производителя се е постарал с поддръжка, добър превод и до тук не съм имал проблеми и бъгове с която и да част от функциите на апарата.
Доста добри снимки прави, но (разбира се) вечерната част със снимането е зле.
Това е и най-сериозния минус до тук от нещата, които съм пробвал и с които съм се заигравал.
Гугълската навигация работи перфектно и освен доста сериозното загряване, нямам друга забележка.
Който го интересува нещо да пита - ще отговоря с удоволствие :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Телефона е страхотен,имам го от две седмици.Работи перфектно,стабилно,не забива,бърз е,чува се добре,прави добри снимки.Дисплея му е изключително красив,вижда се много добре на дневна светлина.Телефона е много тънък,лек,всяко докосване до него е удоволствие.Батерията му държи най-много 2 дни,но,така е,все още батериите на смартфоните,с тези големи дисплеи не могат да издържат повече.Впечатлен съм много от телефона,тази компания-Huawei много ми се издигна в очите.
Huawei е най-големия производител на телекомуникационно оборудване в света. По-голям от Ериксън и Нокиа-Сименс. Почти всички най-големи оператори ползват тяхното оборудване.
Телефончето е така изпипано, че просто ми е неприятно вече да държа тухлите на Самсунг.
Разбира се, има и леки недостатъци, нормално при този размер. Камерата отстъпва на конкурентите, напр.
Телефончето е така изпипано, че просто ми е неприятно вече да държа тухлите на Самсунг.
Разбира се, има и леки недостатъци, нормално при този размер. Камерата отстъпва на конкурентите, напр.
Стъклото с Gorilla glass li e?
-
- Регистриран: 19 ное 2009, 22:46
Имаш ли наблюдения този или Huawei Ascend D2 е по добър? Благодаря!
Имам апарата от 10 дни! Батерията изкарваше до 192 часа в пуснат безжичен режим, но без ЕйчДиПиАй. Бърз лети направо, инсталирах куП неща. И така до днес. Батерията се срина за 6-7 часа до критичните 5%. Малко преди това започнаха да изчезват икони от стендбай менюто /най-долния ред/ и то такива приложения, които бяха фабрични. Например сега нямам слушалката и хора. Т.е. немога да правя обаждания, просто ме направи мат тоя тел. Допреди ползвах Хперия Арк С. ХуйУея неможе да му стъпи на левия бутон. А камерата също е нищо в сравнеие с Хперията /при това е 2 години по стар хардуер и софтуер/.
[Quote][B]инсталирах[u] куП[/u][/B] неща. И така до днес. [u]Батерията се срина за 6-7 часа[/u] до критичните 5%.[/Quote]
Ами просто си инсталирал нещо което ти точи яко батерията;) Има програми с които можеш да видиш кое ти точи толкова батерията.
Ами просто си инсталирал нещо което ти точи яко батерията;) Има програми с които можеш да видиш кое ти точи толкова батерията.