BenQ-Siemens E71
Re: BenQ-Siemens E71 i Vivatel
обхвата е приличен заслужава си
Re: BenQ-Siemens E71
Аз ползвам тази с която купих блутуута-IVT blue soleil.Не особенно удобна но върши работа
-
- Регистриран: 10 юли 2005, 13:58
От 1 месeц се опитвам да си купя телефона, без досадното лого на T-mobile, нооо така и не успях да намеря такъв екземпляр.Допитах се до повечето интернет магазини в БГ, но при всички чувах 1 и също. Явно всички зареждат от 1 място или вноситела на телефона за свободна продажба е само 1.Единствено в Глобул се намира без лого, но там е на хубавата цена от 319 лв., а по магазините е с около 100 левчета по-надолу.Та моля, ако някой може да ми помогне с инфо ще съм му много задължен.Благодаря
-
Айде де никой ли неможе да каже, къде може да се намери Е71-ца без логото на Т-mobile? Вярвам, че все трябва да има такива екземпляри?!?
-
Най накрая успях да намеря телефона без досадното лого на Т-mobile в онлайн магазина на МовенБГ и то само за 229 лв. с 2 години гаранция.Момчето към което се обърнах беше много любезно още от самото начало и нямах никакви проблеми с комплекта и доставката на телефона,даже и данъчна фактура ми написаха.
Бах се обърнал към много електр.магазини, но МовенБГ са пичове :)
Бах се обърнал към много електр.магазини, но МовенБГ са пичове :)
-
Забравих да спомена, че телефона е взел най-хубавите черти на марката съчетани с функциоаналност и уникален дизайн и визия.
На мен лично апаратчето ми надмина очакванията и съм изключително доволен от покупката :)
На мен лично апаратчето ми надмина очакванията и съм изключително доволен от покупката :)
Много е красив... Като излят от течен метал...Като идеално заоблено речно камъче...
А по този лъскъв панел не остават отпечатъци от пръсти!!!
А по този лъскъв панел не остават отпечатъци от пръсти!!!
-
За отпечатъците, обаче не съм съгласен... :)
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Купих си телефон от МовенБГ (EF81). За телефона ще пиша по-подробно по нататък, а за магазина мога да кажа, че са МНОГО КОРЕКТНИ (имам наистина сериозно основание да го твърдя) !
Как мога да видя колко цветове има един телефон.Дали 64хиляди или 262хиляди.Че BenQ-Siemens E71 във всички интернет саитове пише че има 262хил цвята,а го видях в два магазина на глобул и пишеше 64хилиди цвята.