BenQ-Siemens E71
Re: BenQ-Siemens E71
Пробвай да не пълниш картата до дупка, остави някво свободно място и ще е по бърз. С 512-ка запълнена до 500 бачка перфектно!
-
- Регистриран: 10 юли 2005, 13:58
Пичаги телефона е трепач супер доволен съм.Работи бързо без абс. никакви проблеми,а е с 1 Гига памет.
Личните ми впечатления са много добри.Камерата е на ниво,а дисплея великолепен.
Менюто типично на Сиеменс лесно и подредено,но още по рационализирано.Звука неочаквано добър и мек.Батерията кара около 4 дни в среден режим на ползване.
Като прибавим към всичко това и невероятните форми и дизай се получава едно истинско бижу :)
Едно малко уточненийце да направя оригиналния софт, беше прецакан та се наложи ъпдейт.Вероятно и при теб става дума за софтуерен проблем.Моя екземляр специално го издирих без лого на T-mobile и е внасян официално от Глобул.С коя версия на софта е твоя и с лого или без лого е...?Това има значение...
Личните ми впечатления са много добри.Камерата е на ниво,а дисплея великолепен.
Менюто типично на Сиеменс лесно и подредено,но още по рационализирано.Звука неочаквано добър и мек.Батерията кара около 4 дни в среден режим на ползване.
Като прибавим към всичко това и невероятните форми и дизай се получава едно истинско бижу :)
Едно малко уточненийце да направя оригиналния софт, беше прецакан та се наложи ъпдейт.Вероятно и при теб става дума за софтуерен проблем.Моя екземляр специално го издирих без лого на T-mobile и е внасян официално от Глобул.С коя версия на софта е твоя и с лого или без лого е...?Това има значение...
Zdraveite! Imam telefona ot nqkolko meseca i dosega sam nqmal problem, i eto 4e v edin prekrasen den, ne me izvestqva za propusnati obajdaniq! Zvanqli sa horata, a az ni6to ne polu4avam. Iztrih starite, nqma efekt. Telefona mi e s logo na T-Mobile, 41 seriq, Globul, imam karta 512MB, izklu4il sam vsi4ki blokirovki ot nastroikite sa obajdaniq i pak - nikakav efekt. Ako nqkoi se e sblaskval s podoben problem, neka spodeli!
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Не съм на 100% сигурен, но опита ли просто да си рестартираш телефона?
Ne samo,4e go restartirah nqkolko pati, ami i varnah fabri4nite nastroiki! Efekt 0...
Да не би проблема да е от оператора? Като влезеш на "списъци повикване" - "пропуснати повиквания" не пише нищо, така ли?
Zna4i problema e, 4e dopredi nqkolko dni mi dava6e informaciq, i v edin moment sprq. Imah spisak v propusnati povikvaniq, v na4aloto se opitah da go iztriq - ne mi dade, a sled nqkolko dni, gi iztri - tai kato bqh natisnal triene na vsi4ki zapisi, i sega e prazno...
Ne mislq, 4e e ot operatora, za6toto v grupata sme mnogo hora, i vsi4ki si polu4avat info. za propusnati povikvaniq. Moje li da e ot SIM kartata?
Ами виж, ползвах модела няколко дни само (бях си разменил тела с един приятел), но в менюто на сименс има опция за форматиране и дефрагмент на телефона в "настройки - експлорер", за бенк-сименс-а не знам дали са запазили това, но ако са, си свали информацията от апарата на компа и форматирай и след това виж дали няма да се оправят нещата. А да, в data inbox също провери дали не отива информацията.
Blagodarq, 6te probvam, samo 4e zasega nqmam Bloetooth USB, za da gi prehvarlq na komputara si:( Da, ima za formatirane:)