BenQ-Siemens EF81
Re: BenQ-Siemens EF81
Ами не знам какво да ти кажа аз всичките, които съм си слагал си вървят ... сега с новия firmware FW58 още не съм пробвал ... но пък софтуера стана доста по-бърз :)
-
- Регистриран: 15 юли 2006, 11:50
Pafkata, откъде да си сваля новата версия 58 и дали има BG език за менюто?
Няма български език ... А и инсталацията си е на твой риск, но ще трябва сам да намериш версията защото аз загубих линка ...
a nqkakuv bluetooth software za pc-to da moga da praq vruzka s tela znaete li ?
Със MPM-а не става ли?
mi nz... pff toz telfon kolkoto me kefi...tolkoz problemi po4na da mi prai. Nemoga da ka4am ni6y na nego...prez BT ni6y nemoga da priemam...polu4avam faila i posle nikude go nqma...otkakto se probah navednuj da mu sloja 4-5 temi i te uj se instaliraha i posle nikude gi nqma6e ne6o my stana...izvednuj mi iz4ezna si4koto mqstto (be6e kum 10na mb a stana 1mb)...iztrih nqkoi papki ot my stuff (sounds i pictures) i sq nemoa da gi vurna obratno...imali nqkuv na4in da preinstaliram si4ko i da se opravi ? sq si mislq da preinstaliram mpm-a i pak da probvam da ka4a ne6tata obratno... :((( i kakvo to4no zna4i firmware ?
-
С коя версия на софтуера си? Фърмуер е софтуера на самия телефон който отговаря за функционирането на тела. Той може да се обновява периодично с по-нова версия за по-добро функциониране на апарата. В твоя случай е добре да си с 48 версия- която е последната. Можеш да си свалиш програмата от сайта на Benq-eu.com
Ami nz kude pi6e versiqta na sotware-a...ve4e i snimki nemoga da pravq (snimam..zapametqvat se i posle gi nqmva v papkata kudet trqbva da sa) :((( ina4e si smuknah noviq firmware oba4e sq 1vo mi se 6te da si vzema micro SD 6tot ne6ta da se triqt ne6tata koit sa v telefona.
are ve hora....kajete kade da vidq versiqta na firmware-a si pls..:)
-
Проверява се с кода *#06# Излиза ти IMEI и натискаш навигационния клавиш на дясно и ти излиза информация за софтуера, като последния
ред е SVN 48 или друга версия.
ред е SVN 48 или друга версия.