BenQ-Siemens EF81
Re: BenQ-Siemens EF81
И все пак кажете към днешна дата,заслужава ли си покупката на този телефон,би трябвало да няма проблеми с софтуера и др
Много е як дори, а камерата е много добра.
На мен първия ми телефон пак беше Сименс, А65, вършеше добра работа, но няколко пъти ми изкара ангелите!!! Изваждам го веднъж аз в едно междучасие да се обадя и квоооо ми вика? Карта грешка!!! И отде накъде?! А аз картата не съм я вадила, нито е падал телефона, нито нищо. А друг път си играя на игрите с включен звук. И изведнъж хоп, звука НА ЦЕЛИЯ ТЕЛЕФОН се изключил... Излизам от менюто и всичко и натискам продължително звезда, да не би да съм я натиснала по време на играта. Да, ама не, всички тонове за изключени ми вика. Пак дълго звезда, нищо. Та трябваше да рестартирам телефона. И няколко месеца по-късно стана същото!!! И пак рестарт... Много бъгаво. Ама от тогава мина година и повече не ми е правил такива номерца.
Чак пък много добра...
Моля ви кажете как след като си кача тема със съкращение sdt да я намеря и активирам????Моля!!!!!
Пичове, някой може ли да ми каже защо моето тел-че не ще да плейва mp3-ки, които ми бяха прехвърлени от NOKIA 7373 на която се плейват без проблем.Те са си mp3-ки, но в инфото на Benq-а ми пише че са mpg3.Какво да направя за да си плейвам mp3-ки?????
Пичове,имам проблемче-моето тел-че неще да плейва мп3-ки.Прехвърлиха ми ги от Нокиа 7373 и в менюто подробности за фаила ми пише че е mpg3,а на нокиата ги разпознава като мп3 и гиплейва без проблеми.Какво да правя?
предполагам най-доброто решение е да свалиш мп3-ките на компютър,да ги конвертираш с някоя програма(например MP3 WAV converter) в мп3 формат отново,и да ги прехвърлиш обратно в телефона.
nqkoi da znae otkude moga da si smukna firmware za ef81. do kolkoto znam ima razli4ni vidove versii na software. ima li zna4enie kakuv vid versiq 32 primerno 6te si smukna za telefona??
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Официалната международна версия е 48-а:
http://benq-eu.com/support/downloads/downloads.cfm?product=1102
Има разни по-горни (до 58 мисля), но ползването им си остава изцяло на твой риск.
Успех!
http://benq-eu.com/support/downloads/downloads.cfm?product=1102
Има разни по-горни (до 58 мисля), но ползването им си остава изцяло на твой риск.
Успех!