BenQ-Siemens EL71
Re: BenQ-Siemens EL71
Здрасти на всички! Купих си телефона преди 4 дни от Германос за 459лв с ДДС. Разликата с EL71 и K750i беше около 20лв. Значи за 20лв отгоре щях да получа радио, 2 мегапикселова камера, стерео хендсфри, 128МБ карта и USB кабел. Всичките тези неща при мен липсват, а за 20лв не мога да си купя дори слушалките, които дори ги няма на пазара до колкото разбрах от познати! :-| Радвам му се на телефончето супер много, но само при мисълта за останалите неща ме хваща яд. Избора е изцяло ваш!
Mn e dobar ima si po4ti vsi4ko nujno samo pametta e malko ama
nemoga pove4e da gledam dobrite vi izkazvaniq za tozi telefon, mnogo se zapalih, otivam da si go kopuvam
NE SI VZEMAITE TOZI TELFON!!! p1len bokluk, dneska otidah da si go vzemam v GERMANOS i o6te tam se skapa pri probata mu i prodava4kata mi kaza 4e tazi marka sa p1len apsurt.
-
- Регистриран: 10 юли 2005, 13:58
Това, че сервизната база на Германос е на такова равнище, че си позволяват да пусkат телефони с недоизпипан и многократно бъзикан софт, не Ти дава право да се изказваш негативно за модела, още повече на базата на некомпетентното мнение на някоя от продавачките!!!
ami p1rvo slojiha nqkva karta, dokato 4akahme da doida obhvata minaha sigurno 3-4 min, tova e ednoto, posle vikam i na prodava4kata naprai edna dve snimki da vida s kvo ka4estvo sa i t.n. tq mi vika 4akai malko telefona bil nejni4ak i stavalo bavno. Dade ne6to tam i q popita da ili ne, natisna ne6to i tova be6e telefona zabi okon4atelno, i posle doide edna druga ot personala i mi kaza 4e tazi marka kato nova davali problem v soft-ai mi prepora4a izob6to da ne se naso4vam k1m BenQ-Simens. Mejdudrugoto az gledah komentarite tuka i po va6ite ocenki mnogo se zapalih da si vzema, i v4era otivah da si go kopuvam napravo, i dobre 4e narapvi problem o6te togava.
-
- Регистриран: 10 юли 2005, 13:58
Да нестабилни са софтуерно първите партиди на EL-71, защото и те като всяка нова марка имат своите проблеми.Ноо от Германос изобщо не си правят труда да ги ъпдейтват със вече стабилни версии на софта, при които рпоблемите са изгладени!
И при новите версии има куп бъгове, понякога е въпрос на късмет.
neznam, az ve4e nemoga da riskuvam da si vzema tozi telefon, ve4e vidqh mnogo dobra oferta ot germanos za Samsung d600, 6te si vzema nego nai veroqtno