BenQ-Siemens EL71
Re: BenQ-Siemens EL71
за слушалки аз си ги намерих във втория магазин на Германос,в който влязох.. пробвай й ти
abe ne se lujete samsung-e900 e mn po dobur
-
- Регистриран: 03 фев 2007, 02:10
zna4i nz telefona e predpolagam mnogo dobar kato sadq po tova koeto ste pisali i mislq 43e 6te mi haresa ba6ta mi 6te mi prea6ta takav drugata sedmica no e vtora raka.
Някой може ли да сподели впечатления за батерията. Четох че е единственото слабо място на иначе страхотния телефон. Интересуваме колко време издържа при прослушване на МP3. Чух че бил доста икономичен.
Благодаря
Благодаря
Skoro mislq da si go kupq i iskam da vi pitam dali moje da se razkodira i tuk v BG ako nqkoi znae kade 6te sam mu blagodaren da mi kaje :)
-
- Регистриран: 30 ное 2006, 18:38
Iskam da popitam koq e nai-novata oficialna versiq na tozi telefon?Molq ako znaete da pi6ete ina4e imam tela ot 4 dni i edinstveneoto ot koeto moga da se opla4a za cenata na koqto go vzeh e bateriqta :) ina4e vsi4ko ostanalo spored men e dobre napraveno.
Колко му държи батерията? А можеш ли да ми отговориш на въпросите от 13.02.2007? Ще съм благодарен на всеки който ми отговори. Най-много ме интересува като МР3 плеър как е, хаби ли бързо батерията.
-
- Регистриран: 18 апр 2007, 14:21
Telefona e mega harabiq moga da vi kaja. Super udoben e otnosno cenata az go vzeh za dosta priemliva suma ot 270 lv + dostavka ot :)
Inache telefona go vidqh v magazin na 2 be za 390 leva taka che qvno nqma fixirana cena
Inache telefona go vidqh v magazin na 2 be za 390 leva taka che qvno nqma fixirana cena
-
- Регистриран: 19 апр 2007, 11:41
А някой знае ли къде мога да намеря такъв телефон? И горе-долу колко му е цената? Защото скоро ще си купивам нов телефон, ама не съм решила още какъв. За сега съм се спряла на Samsung E570. Според вас кой е по-добър?(И кой ще намеря по-лесно :D )
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1035&sub=shop