BenQ-Siemens M81
Re: BenQ-Siemens M81
zdraveite ne vsi4ki.Az si kupih tokav telefon predi edna sedmica i sam dovolen ot nego.Iskam da pitam ako nqkoi znae da prati nqkoi link za bezplatni melodii,igri,programi i drugi no nai ve4e za programite.Molqvi pi6ete
http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_131210_0,00.html
От няколко дена и аз съм притежател на М81.
Много съм доволен от телефона като възможности които предлага за цената си.
Търсих дата кабел USB по магазините но не намерих.Иначе го купих от Germanos но и те нямаха.Та затова му купих Buetooth USB Dogle за да направя връзка с компютъра.
След малки перипетии връката се получи и даже свалих и качих малко снимки и МP3.
Но с менажера на Buetooth се работи трудно и реших да сложа Mobile Phone Manager от диска,която е с по удобна и повече възможности.
Какво ли не правих обаче програмата не ще да намери телефона като устройство.
Изтеглих и последната версия от сайта но пак без успех.
Ако някой е правил тази операция или има подобен опит и успех нека да сподели.
Благодаря предварително.
Много съм доволен от телефона като възможности които предлага за цената си.
Търсих дата кабел USB по магазините но не намерих.Иначе го купих от Germanos но и те нямаха.Та затова му купих Buetooth USB Dogle за да направя връзка с компютъра.
След малки перипетии връката се получи и даже свалих и качих малко снимки и МP3.
Но с менажера на Buetooth се работи трудно и реших да сложа Mobile Phone Manager от диска,която е с по удобна и повече възможности.
Какво ли не правих обаче програмата не ще да намери телефона като устройство.
Изтеглих и последната версия от сайта но пак без успех.
Ако някой е правил тази операция или има подобен опит и успех нека да сподели.
Благодаря предварително.
mi vijjj az iskam da te pitam ot kade i ot kade si si vzel telefoncheto shtoto mene mnogo me kefi no go nqma po magazinite tuk .. ako moje da mi pishesh i mi kaji kolko struva :)
тел+СИМ=189лв. с ДДС в Германос ???
Май са изчерпани количествата и няма да има повече...моля ако някой знае нещичко да пише.
Май са изчерпани количествата и няма да има повече...моля ако някой знае нещичко да пише.
-
- Регистриран: 03 май 2004, 13:32
usb поддържа ли?И ММС карта до колко МВ поддържа?
ако може да ми дадеш линк от кадето да си смъкна софта за ъпдеита на м81
http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_130289_0_xcs%253A130989_xcp%253A159015,00.html
-
- Регистриран: 13 фев 2007, 09:20
Харесах това телефонче,но се чудя м/у този и Sony Ericson K320 и Sony Ericson K510.Кой ще ми препоръчате от трите?
Сименса е къде по-добър от посочените от теб телефони.