BenQ-Siemens S88
BenQ-Siemens S88
Този телефон е уникален! И по стил и по функции. Според мен превъзхожда като цяло K750. Има и OLED дисплей, който във всички отношения е по-добър от TFT (OLED хаби по-малко батерия и има по-голям ъгъл на видимост). За мен това е телефон на 2006та година. Като цена - предполагам, че ще е над 1000 лева (като ценови клас) като се надявам да е по-малко. Надявам се това да ми е следващия телефон!
Re: BenQ-Siemens S88
qko e telefon4eto samo 4e pi6e 4e bateriqta mu izdyrja 2004asa ,a na k750 s koito ti go srawni 400 4asa edwali towa 4e iima oled dysplei mu pomaga mnogo w pesteneto na bateriqta sled kato mu e takawa izdrajliwosta
-
- Регистриран: 03 юни 2005, 16:10
Според очакваната цена на S88 ще е към 290 евро. Това значи, че като се прибавят и данъци и такси, телефончето ще излезе към 700 лв. след първоначалния спекулативен бум, който обикновено съпътства появата на новите телефони в България.
На големина диспеят е същият като на SX1. Това означава, че и батерията ще кара горе-долу по колкото на SX-а, защото в новия телефон има и по-голямо енергопотребление благодарениа на повечето функции. Предполагам, че първоначално няма да измести K750 от пазара, но след спадане на цената му до 500-600 лв. това определено ще стане!
На големина диспеят е същият като на SX1. Това означава, че и батерията ще кара горе-долу по колкото на SX-а, защото в новия телефон има и по-голямо енергопотребление благодарениа на повечето функции. Предполагам, че първоначално няма да измести K750 от пазара, но след спадане на цената му до 500-600 лв. това определено ще стане!
-
400-те часа работа на батерията на К750 са мит. Според ревюто в mobile-review.com при средно натоварване на телефончето батерията издържа към три денонощия, а при по-малко интезнивно натоварване - към четири.
Стига с тая шльокавица: http://6lyokavitza.org/
Стига с тая шльокавица: http://6lyokavitza.org/
Докато излезе този модел вече ще е пълно демоде и като дизайн, и като липса на радио (спрямо к750, който в момента е на пазара!).
-
Принципно си прав, приятелю, за радиото, но за мен това не е определящо, аз също имам радио на моя телефон и за три месеца съм го слушал само веднъж за 2 минути.
Що се отнася до дизайна, и аз не съм впечатлен, но само недей да ми хвалиш дизайна на новите модели на SE, които от първия до последния наподобяват дърводелски съндъчета с инструменти. И да не забравяме, тази тема е за достойствата и недостатъците на S88, а не на конкурентите му:)
Що се отнася до дизайна, и аз не съм впечатлен, но само недей да ми хвалиш дизайна на новите модели на SE, които от първия до последния наподобяват дърводелски съндъчета с инструменти. И да не забравяме, тази тема е за достойствата и недостатъците на S88, а не на конкурентите му:)
Може да е успешен модел , но ако софтуера му е бавен тогава не си струва !
Има 2 недостатъка спрямо K750i - няма радио (не че е толкова фаталано , но все пак е + ) и няма инфрачервен порт ( някой сега ще каже : "ами за какво му е като има блутуут" ), да , но има и телефони които нямат блутуут и ако човек иска да си размени картинка или мелодиика -> тогава ще се чуди как да прати след като няма инфрачервен порт ?
Има 2 недостатъка спрямо K750i - няма радио (не че е толкова фаталано , но все пак е + ) и няма инфрачервен порт ( някой сега ще каже : "ами за какво му е като има блутуут" ), да , но има и телефони които нямат блутуут и ако човек иска да си размени картинка или мелодиика -> тогава ще се чуди как да прати след като няма инфрачервен порт ?
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
po skap e ama ne tava sravni go s Soni-erikson W850i model 2006
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
не бързай толкова, все пак сме края на януари ;) до средата на годината ще излязат още 5-6 такива, кой от кой по-добър... за телефон на 2006-та ще говориме по-натам ;)
поне има нещо хубаво на този Сименс, гърба му е одрал кожата на К750, пък и е малко глупаво да сравнявате телефон от 2005 с 2006 година, не е лош но е твърдо късно да го издават тъй като на пазара има вече много такива, ако дойде на ниска цена около 600 лева крайно тогава ще стане нещо, но иначе не си заслужава