Бихте ли купили Siemens
Re: Бихте ли купили Siemens
PO VSI4KO LI4I 4E PI4A DETO E POVDIGNAL TEMATA NE E IZPOLZVAL LG ILI NEC,KOETO SI E ZA NEGOVA SMETKA.INA4E LO6I MARKI VE4E NIAMA.IMA DOBRI I LO6I MODELI.
-
- Регистриран: 29 дек 2005, 19:34
Разбира се че бих си купил, марката за мен няма много значение, важното е телефона да покрие критериите ми. :)
Da mai s obedinenieto im s benq tel im stanaxa neopravdano skypi
cenite im stanaxa tochno kolkoto nokia i SE a ottam vseki moje da vidi resultata
Spored men se opitaxa da predlojat po visok klas tel makar vseki predi tova da si e kupuval siemens zaradi niskata im cena
cenite im stanaxa tochno kolkoto nokia i SE a ottam vseki moje da vidi resultata
Spored men se opitaxa da predlojat po visok klas tel makar vseki predi tova da si e kupuval siemens zaradi niskata im cena
Абрамович, прав си на 100%! Но Алексейчо не е виновен, грипната ваканция свърши, като тръгне на училище ще намалеят рязко и глупостите, дето ги пише. Споко!
Иначе всйяка фирма се рзвива синусоидално и има своите добри и лоши периоди. Конкретно за Сименс - в момента на излизане на S45 - немаше конкуренция просто. И BMW изпревари по продажби Мерцедес за първи път от създаването си, и GeneralMotors е №1 по продажби, но са далеч от най-добрите, и т.н.
При GSM - ите най-зле стана с Алакател, защото продадоха името на китаците, но излизат нови фирми, нови платформи, бъдещето е пред нас...
Иначе всйяка фирма се рзвива синусоидално и има своите добри и лоши периоди. Конкретно за Сименс - в момента на излизане на S45 - немаше конкуренция просто. И BMW изпревари по продажби Мерцедес за първи път от създаването си, и GeneralMotors е №1 по продажби, но са далеч от най-добрите, и т.н.
При GSM - ите най-зле стана с Алакател, защото продадоха името на китаците, но излизат нови фирми, нови платформи, бъдещето е пред нас...
ST60 е всъщност Samsung. Практиката да се продават чужди разработки, от Филипс, Моторола, Самсунг, Сони-Ериксон под марката на Сименс им изигра лоша шега. Много от проблемите им са свързани именно с такива телефони.