Бисер от OLX - нека повече хора се посмеят
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Бисер от OLX - нека повече хора се посмеят
В OLX (боклукчарника), можеш и тоалетна хартия втора употреба да продадеш, като нова...:D:D:D:D:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Re: Re: Re: Re: Re: Бисер от OLX - нека повече хора се посмеят
Най ми е интересно като пишат в обявите - перфектно състояние с нормални следи от употреба .
Хем перфектно състояние , хем със следи от употреба (angry):D
Хем перфектно състояние , хем със следи от употреба (angry):D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бисер от OLX - нека повече хора се посмеят
Или "нов", "в перфектно състояние"(no)
Re: Re: Re: Re: Бисер от OLX - нека повече хора се посмеят
доста си прав имах няколко телефона които бях ги пуснал поотделно
продавах ги евтино, но
никой не ги поглеждаше,
а други искаха да им смъкна от цената/
Затова реших и ги групирах продадох ги заедно
пак на същата цена която им исках
мислят си ,че съм се прекарал!
продавах ги евтино, но
никой не ги поглеждаше,
а други искаха да им смъкна от цената/
Затова реших и ги групирах продадох ги заедно
пак на същата цена която им исках
мислят си ,че съм се прекарал!
Re: Re: Re: Re: Re: Бисер от OLX - нека повече хора се посмеят
Уникални тъпаци... пресен пример, имам една видео камера почти нова, ползвана е 2 пъти.
Най-ниската цена за същата в ОЛХ е 90лв, има още 2 за по 100лв.
Аз, понеже не съм кретен и викам да я пускам на нормална цена от 60лв защото наистина не ми трябва и искам да я махна, като евентуално бих смъкнал и още до 5-10 лв.
Но не, тариката ми праща съобщение дали съм съгласен на 35лв ....
Галфони!!
Най-ниската цена за същата в ОЛХ е 90лв, има още 2 за по 100лв.
Аз, понеже не съм кретен и викам да я пускам на нормална цена от 60лв защото наистина не ми трябва и искам да я махна, като евентуално бих смъкнал и още до 5-10 лв.
Но не, тариката ми праща съобщение дали съм съгласен на 35лв ....
Галфони!!
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бисер от OLX - нека повече хора се посмеят
Човека се пробва и мен да ме зариби :D
Той: Здравейте. Предлагам ви бартер за неизползван лумия 630 на 2 седмици с гаранция 24м, с доплащане от ваша страна 200лв. в теленор цената на апарата е 379,90 - справка сайта им.
Аз: Щом е на две седмици, значи цената вече му е паднала поне наполовината. Моето Сони е чисто ново и струва 219,90 в Мтел - справка в сайта им ;) Така че ще трябва ти да ми доплатиш поне 30-40 лв.
Той: otteglqm ofertata mi poradi nagloto vi darjane. uspeh
Аз: и аз оттеглям моята поради странен сърбеж в тестисите :)
Той: значи освен некадърен търговец сте и пълен простак ... не успех, а огромен късмет ви желая ;)
.......
Веселбата е пълна :D:D:D
Той: Здравейте. Предлагам ви бартер за неизползван лумия 630 на 2 седмици с гаранция 24м, с доплащане от ваша страна 200лв. в теленор цената на апарата е 379,90 - справка сайта им.
Аз: Щом е на две седмици, значи цената вече му е паднала поне наполовината. Моето Сони е чисто ново и струва 219,90 в Мтел - справка в сайта им ;) Така че ще трябва ти да ми доплатиш поне 30-40 лв.
Той: otteglqm ofertata mi poradi nagloto vi darjane. uspeh
Аз: и аз оттеглям моята поради странен сърбеж в тестисите :)
Той: значи освен некадърен търговец сте и пълен простак ... не успех, а огромен късмет ви желая ;)
.......
Веселбата е пълна :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бисер от OLX - нека повече хора се посмеят
Дайте линк за профила на този ''търговец'', може някой уин фен да се възползва от бартерите му. :D
Re: Бисер от OLX - нека повече хора се посмеят
Още един абсурд: http://olx.bg/kutiya-za-tablet-lenovo-ideatab-a2107a-i62986110 (woo)
Re: Бисер от OLX - нека повече хора се посмеят
Явно, че този търговец от OLX се опитва да направи всички ни Windows User-и. :D
Аз продавах LG L90 D405 и в обявата ми бях написал, че нямам нищо против бартер. Днес се получи интересен чат в OLX:
ТОЙ:
Здравейте. Предлагам ви бартер за неизползван лумия 630 на 2 седмици с гаранция 24м, с доплащане от ваша страна 200лв. в теленор цената на апарата е 379,90 - справка сайта им.
АЗ:
:D :D :D
ТОЙ:
При положение, че е lg, със стар андроид и никога няма да се ъпдейтва става непродаваем + има мотороли с лолипоп за по 150лв А нокията ще се ъпдейтва години напред и винаги ще си актуален с нея и имаш доживотна безплатна гласова навигация за целия свят . Пратих ви оферта само заради половинката ми, защото и аз знам че каквото и да ви дам ще е хвърлено на вятъра за една непотребна вещ, но жените са жени :) ако решите да се договорим за размера на доплащането, пишете. ако ли не, успех :)
АЗ:
Вие на какви наркотици сте? Имам самсунг галакси S Plus от 2011 година и е с android lollipop 5.0.2. Изобщо ме ми обяснявайте за андроид при положение, че идея си нямате от тази операционна система. А по-ограничем ОС от уиндоуса е само iOs. Вие трябва да ми доплатите, за да направим сделка. 100 лева от ваша страна и си стискаме ръцете.
ТОЙ:
6te sledq kolko vreme 6te vi stoi obqvata i sled nqkolko meseca specialno 6te vi pitam dali imate oferti vaob6te ili ne :D uspeh
АЗ:
Няма как да следите след като телефона днес бе продаден за 299 лева. :D
Знаете ли кое беше най-интересно - аз го купих по-евтино и все пак изкарах пари. :D
Най-странното е, че още днес на обяд махнах моята обява от сайта, а получих неговите съобщения в късния следобяд. Момчето е решило да ме следи :D
Аз продавах LG L90 D405 и в обявата ми бях написал, че нямам нищо против бартер. Днес се получи интересен чат в OLX:
ТОЙ:
Здравейте. Предлагам ви бартер за неизползван лумия 630 на 2 седмици с гаранция 24м, с доплащане от ваша страна 200лв. в теленор цената на апарата е 379,90 - справка сайта им.
АЗ:
:D :D :D
ТОЙ:
При положение, че е lg, със стар андроид и никога няма да се ъпдейтва става непродаваем + има мотороли с лолипоп за по 150лв А нокията ще се ъпдейтва години напред и винаги ще си актуален с нея и имаш доживотна безплатна гласова навигация за целия свят . Пратих ви оферта само заради половинката ми, защото и аз знам че каквото и да ви дам ще е хвърлено на вятъра за една непотребна вещ, но жените са жени :) ако решите да се договорим за размера на доплащането, пишете. ако ли не, успех :)
АЗ:
Вие на какви наркотици сте? Имам самсунг галакси S Plus от 2011 година и е с android lollipop 5.0.2. Изобщо ме ми обяснявайте за андроид при положение, че идея си нямате от тази операционна система. А по-ограничем ОС от уиндоуса е само iOs. Вие трябва да ми доплатите, за да направим сделка. 100 лева от ваша страна и си стискаме ръцете.
ТОЙ:
6te sledq kolko vreme 6te vi stoi obqvata i sled nqkolko meseca specialno 6te vi pitam dali imate oferti vaob6te ili ne :D uspeh
АЗ:
Няма как да следите след като телефона днес бе продаден за 299 лева. :D
Знаете ли кое беше най-интересно - аз го купих по-евтино и все пак изкарах пари. :D
Най-странното е, че още днес на обяд махнах моята обява от сайта, а получих неговите съобщения в късния следобяд. Момчето е решило да ме следи :D