Bold 9000
-
- Регистриран: 07 фев 2010, 19:54
Re: BlackBerry Bold 9000
Пробвах да изневеря на моето Curve със Е72, но не се получи, само след седмица се върнах в BB лагера с Bold2. ОС е като за малоумници, всичко е точно там, където очакваш да го намериш, без сложни настройки и тн. Единствен iPhone4 може да ме изкуши, но не мога без хардуерно qwerty :)
сори, че чак сега, но се надявам да съм полезен. В новия ми Болд 9700 има опция за input language да бъде "Русский транслитерация", което е 1:1 с нашата фонетика. Има малки изключения, които не съм документирал изчерпателно и за които се наложи да търся друга дума, но иначе може да се вмъкне от ,символите'.
Наздраве на всички и поздрави на ББ феновете!
Наздраве на всички и поздрави на ББ феновете!
как е браузването с блекберитата, защото се чудя дали да не си взема такова?
ОС 6 има жесток браузър, но имай предвид, че не е налична за Болд 9000.
Аз имам 9800 и 9700. На Торч-а ОС6 е каквото се очаква, но при 9700 липсва тъчскрийна, заради което най-добре върви с 5-та версия на софта.
ББМ е супер екстра, която мнозина подценяват, но е хубаво да се има предвид.
Аз имам 9800 и 9700. На Торч-а ОС6 е каквото се очаква, но при 9700 липсва тъчскрийна, заради което най-добре върви с 5-та версия на софта.
ББМ е супер екстра, която мнозина подценяват, но е хубаво да се има предвид.
А при версията на ос на този телефон?
С браузъра на ОС 4.хххх до 5.0 е значително по-бавно. Въпрос на приоритети и ползване.
Светкавицата става ли за нещо?
-
- Регистриран: 25 авг 2009, 23:46
С ОС5 постоянно ми се рестартира 9000....Имаш ли идеи какво да правя?
А ти ъпгрейд на ОС ли направи или напълно забърса устройството по време на инсталацията?
ОС 5 на 9000 ми е вървял без забележки дълго време, доакто ползвах апарата.
Откъде ти е взет телефона и ОС 5 откъде го свали?
ОС 5 на 9000 ми е вървял без забележки дълго време, доакто ползвах апарата.
Откъде ти е взет телефона и ОС 5 откъде го свали?
-
- Регистриран: 25 авг 2009, 23:46
OS 5.0.1067 го свалих от официалната страница на Blackberry,инсталирах го,махнах vendor,инсталирах го на телефона,който е с бранд на AT&T.И щом натисна цифрите на клавиатурата се ребуутва или като се ровя в менюто.