Здравейте колеги,
Някой от вас използва ли Fusion на Булсата? Ако има такива нека да си кажат мнението.
Аз ги ползвам от около 2 месеца и не съм доволен, но е възможно проблема да е при мен.
Bulsatcom Fusion
-
- Регистриран: 21 яну 2015, 00:32
Re: Bulsatcom Fusion
Леля ми го ползва от доста време и няма проблеми,интернетът е от Мтел 100мб/с!Проблем имаше в началото,заради по-ниската скорост!
Re: Bulsatcom Fusion
Зависи от устройството, на което се ползва.
На телефон/таблет с мобилен нет/WiFi работи ОК, но с ограничения за някои канали.
На телевизор Самсунг 40" и нет от друг оператор работи ОК, но с ниско качество на картината.
На Fusion box и нет от Булсат работи с проблеми.
Това са моите наблюдения.
На телефон/таблет с мобилен нет/WiFi работи ОК, но с ограничения за някои канали.
На телевизор Самсунг 40" и нет от друг оператор работи ОК, но с ниско качество на картината.
На Fusion box и нет от Булсат работи с проблеми.
Това са моите наблюдения.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Bulsatcom Fusion
Аз имам fusion приемник, с интернет на Bulsat и нямам никакви проблеми.Над 200 канала, качеството на картината не е по-лошо от това с чинията.
Ако става въпрос за fusion за мобилни устройства, имам инсталиран на ios и android, и на двете работи добре, но иска хубав нет. На pc с Kodi също работи добре, но там няма hd канали...
Ако става въпрос за fusion за мобилни устройства, имам инсталиран на ios и android, и на двете работи добре, но иска хубав нет. На pc с Kodi също работи добре, но там няма hd канали...
Re: Re: Re: Bulsatcom Fusion
Питам за fusion box. Основно при гледането на запис, постоянно засича, забива, рестартира се? Има ли го при вас.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: Re: Bulsatcom Fusion
Не съм записвал досега програми с него, ще пробвам...