CAT B25
Re: CAT B25
Телефона е много готин,но не знам можели да му се сложи БГ меню.За характеристиките никога не вярвайте на Mobile Bulgaria.
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
На моя няма и затова искам да си сложа.:)
-
- Регистриран: 15 яну 2013, 19:07
viarno li e ce telefona imal mnogo vredno izlacvane vliael dori na sluhovi aparati taka mi kaza prodavackata ako niakoi znae nesto po vaprosa neka da spodeli blagodaria predvaritelno:|
интересно ми е наистина ли жака му е 3,5 мм? по всички ревюта го дават, че е бил с усб слушалки
:(
:(
-
- Регистриран: 07 яну 2013, 11:55
И на мен така ми казаха. Телефонът е с мощно излъчване и оказва влияние на слуховия апарат. Освен това вече 3 месеца е на пазара, но нещо няма много желаещи да си го купят.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
На теб проблема ти е това:
[Quote]Устойчивите на екстремни условия телефони Сat с премиера във [u][B]VIVACOM[/B][/u][/Quote]
Казали ти... прочете го в горния коментар (angry) (no)
[Quote]Устойчивите на екстремни условия телефони Сat с премиера във [u][B]VIVACOM[/B][/u][/Quote]
Казали ти... прочете го в горния коментар (angry) (no)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 26 сеп 2011, 20:41
Днес ми дадоха такъв телефон от Виваком. Когато го включих имаше 1 черта на батерията, проведох малко над 2часа разговори и батерията си е на същото положение. Големичък е телефона, но си заслужава. Менюто е подобно на нокия. Все още не съм го тествал във вода :) .
-
- Регистриран: 15 яну 2013, 19:07
пише ли нещо в книжката с упътването за вредното излъчване на телефона споделете моля(blush)