ChaCha
-
- Регистриран: 31 яну 2010, 21:39
Re: HTC ChaCha
Според мен има хора, които ще си останат вовеки "ЗА" хардуерната qwerty клавиатура... Този модел е точно за тях... ;)
Точно така, за някой хора хардуерната клавиатура винаги ще бъде хит и в пъти по-удобна от виртуалната, но все си мисля, че специално от HTC с този модел са се върнали леко назад, съдейки по обявените спецификации.
-
- Регистриран: 31 яну 2010, 21:39
Не, аз не мисля, че стъпват назад, по-скоро се мъчат да обхванат повече пазарни ниши и да имат "апарат за всеки вкус"... Тази машинка + приемлива цена = нов % верни потребители на HTC... ;);)
-
- Регистриран: 11 яну 2006, 15:28
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
Явно идеята е touch&type, интересно решение, дизайна хваща окото...ако батерията е добра определено ще заслужи вниманието ми :)
[Quote]Не, аз не мисля, че стъпват назад, по-скоро се мъчат да обхванат повече пазарни ниши и да имат "апарат за всеки вкус"... Тази машинка + приемлива цена = нов % верни потребители на HTC... [/Quote]
А не мислиш ли, че по този начин ще загубят своята индивидуалност и все повече ще заприличат на друг до скоро водещ производител, а сега изпаднал в агония...?!?
А не мислиш ли, че по този начин ще загубят своята индивидуалност и все повече ще заприличат на друг до скоро водещ производител, а сега изпаднал в агония...?!?
Отвратителния вид на телефона настрана... но това лого на Facebook долу вдясно стои доста грозновато.