Четете ли ръководството на телефона си?
Четете ли ръководството на телефона си?
обичам да откривам нови неща в телефона си, затова не чета ръководството :) в момента съм със SE P1i :)
Re: Четете ли ръководството на телефона си?
Чета е силно казано - мятам му едно око за 5 минути колкото да потвърди знанията ми :)
Разучавам един телефон колкото и сложен да е той за около 30 минути цъкане. Това ми хареса в сегашният ми, че е по-сложен от останалите и си е голяма играчка ако тръгнеш да се занимаваш сериозно. С две думи обичам предизвикателствата.
Разучавам един телефон колкото и сложен да е той за около 30 минути цъкане. Това ми хареса в сегашният ми, че е по-сложен от останалите и си е голяма играчка ако тръгнеш да се занимаваш сериозно. С две думи обичам предизвикателствата.
Една седмица ръчкане на поредната джаджа спестяват 10мин. четене на ръководството..
В кръга на шегата, разбира се..
:))
В кръга на шегата, разбира се..
:))
В ръководството никъде не пише как да си флашнеш телефона, как да му сложиш нов мод или пък как софтуеърно да увеличиш битрейта и резолюцията на запис на видео например :-P
обичам да откривам нови неща в телефона си...
затова не чета ръководството.
затова не чета ръководството.
To understand women, men gotta read their manuals. (Un)fortunaly, men never read manuals.
Ако знаеш това колко време го търсих... Merci beacoup! :)
Иначе... аз не го чета. Аз го изполвам като средвство за събиране на прах. ;-)
П.С.
Английският отдавна не е предимство. :Р
Иначе... аз не го чета. Аз го изполвам като средвство за събиране на прах. ;-)
П.С.
Английският отдавна не е предимство. :Р
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Смятам, че е добре човек да прехвърли (макар и набързо) ръководството на тел-а си - ако е начинаещ ще разбере какво може апарата и дори да не запомни всяка подробност, ще предобие представа какво по принцип има като опции, а по-напредналите лесно ще се ориентират за разликите м/у новия и предходния им GSM. Аз лично тегля и чета ръководството преди да си купя телефон, защото не мога да разчитам само на отзивите по форумите, които разбира се също преглеждам.
В общи линии при телефона може да не е особено фатално непрочитането на ръководството - най-много да си скапеш по-бързо батерията или да не ползваш пълноценно наличните функции, но ми се струва че у нас е налице подобно пренебрежително отношение към всеки вид ръководства за битова техника и т.н. Българинът е много начетен, схватлив и досетлив и по този повод много "разбирачи" правят доста успешни опити да прецакат новозакупена техника - я включат хладилник веднага след транспорт, я пуснат перална без да извадят транспортните болтове и други подобни гениални инженерни изпълнения.
Не че искам да налагам мнението си, но съветът ми е да си пестим време и нерви като използваме предоставената ни на готово систематизирана информация.
В общи линии при телефона може да не е особено фатално непрочитането на ръководството - най-много да си скапеш по-бързо батерията или да не ползваш пълноценно наличните функции, но ми се струва че у нас е налице подобно пренебрежително отношение към всеки вид ръководства за битова техника и т.н. Българинът е много начетен, схватлив и досетлив и по този повод много "разбирачи" правят доста успешни опити да прецакат новозакупена техника - я включат хладилник веднага след транспорт, я пуснат перална без да извадят транспортните болтове и други подобни гениални инженерни изпълнения.
Не че искам да налагам мнението си, но съветът ми е да си пестим време и нерви като използваме предоставената ни на готово систематизирана информация.
Който не познава стоката, която купува, нека прочетете книжката си, преди да причини вреди на апарата и сметката си! Продавах телефони почти 2 години и хората идваха да питат и да правят скандали само, защото ги мързи да четат!
Абе българина първо пипа, после пита.
Естествено, че има хора, които не им е нужно да четат упътвания за това как да включат тела и т н, но да не забравяме, че има много и от "другите".
Аз лично не чета от години.
Абе българина първо пипа, после пита.
Естествено, че има хора, които не им е нужно да четат упътвания за това как да включат тела и т н, но да не забравяме, че има много и от "другите".
Аз лично не чета от години.