Чие представяне на мобилния конгрес ви впечатли най-много?
-
- Регистриран: 20 апр 2006, 20:01
Чие представяне на мобилния конгрес ви впечатли най-много?
ако бяхте поставили като възможен отговор и нокиа, той щеше да бъде на първо място. макар и да не са участвали :)
Re: Чие представяне на мобилния конгрес ви впечатли най-много?
Много добре казано.
Както обикновено - жалки заяждания...
Преди конгреса си мислих, че в такава тема ще се четът дълги и смислени мнениея. Сега спокойно мога да кажа, че просто няма смисъл от такива. Никакви иновации, нищо кой-знае-какво. Само Уиндоус се отркроиха малко от другите безмислици.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Ами като погледнем резултатите от предната анкета (Nokia бяха първи) и това, че анкетираните тук са по-впечатлени от Sony Ericsson (whistle) отколкото от Microsoft, очевидно отговорът е ясен - Nokia, естествено :D
[i]Т.е. хората си знаят тяхното - каквото и да става, гласуват си за тяхната марка. Също като в политиката.[/i]
[i]Т.е. хората си знаят тяхното - каквото и да става, гласуват си за тяхната марка. Също като в политиката.[/i]
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Ми то и аз много се чудех на резултатите от предишната анкета, сега пак същото :D Според мен повечето хора, които гласуват дори и не знаят за какво става въпрос.
Като цяло този конгрес не беше толкова интересен и не ме впечатли с нищо кой знае какво..