Curve 9320
BlackBerry Curve 9320
Много симпатично телефонче и мисля, че и цената е подобаваща. Някой може ли да каже колко налични приложения има в Blackberry App World?
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
Re: BlackBerry Curve 9320
Да и на мен ми допада много от кам дизйн е симапатяга и батерията си я бива не е като на 8520 1150 mAh.
Някой да знае кога ще се появи в България?
Някой да знае кога ще се появи в България?
Здравейте, искам да попитам дали ако го взема на свободна продажба ще мога да ползвам неограничения интернет, който се включва в мобилния ми абонамент или трябва да взема апарата от оператор с план Blackberry? Мерси.
Съжалявам, че питам отново, но никой не си направи труда да ми отговори. Та, искам да попитам дали ако взема на свободна продажба това Blackberry ще мога да ползвам неограничения интернет, който e включен в мобилния ми абонамент или трябва да взема апарата от оператор с план Blackberry? Мерси.
Разбира се, че ще можеш да ползваш интернета - на който и да е оператор. Единственото което ще ти трябва са настройки, но спокойно, те са предоставени от оператора. :)
Ами не можеш. За Blackberry интернет плановете са различни, минимално някъде към 15 лв и в Глобул, и в МТел. :)
може ли някой който го ползва да сподели батерията наистина ли издържа толкова колко са написали в характеристиката. Може ли да изкара 24 часа без зареждане основно при разговори, whatsup, viber и малко браузване.
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
Имали някакъв вариант да му се сложи бг клавиатура в смисъл приложение за фонетика?