Евала, браточка! Така ще станат нещата, щом се присъединяваш към нас! Разпространявайте на всички сайтове, форуми, чрез познати и приятели! Най-важно е през бТВ, те са горе-долу сериозни!!!
Да бойкотираме мобилните оператори М-Тел и Глобул заради неимоверно високите цени на услугите!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Да бойкотираме мобилните оператори М-Тел и Глобул заради неимоверно високите цени на услугите!
-
- Регистриран: 18 юни 2004, 15:29
Re: Да бойкотираме мобилните оператори М-Тел и Глобул заради неимоверно високите цени на услугите!
dosta ot predavaniqta po bTV ve4e znaqt!!!
-
А като знаят, излъчиха ли нещо по въпроса? Не съм гледал ТВ тая вечер и не знам!
-
Има време, все пак им пратих вчера! Едва ли съм единственият! Та затова ще чакаме!
-
И аз сам с вас!Имам една идея! Тя е следната: Няма много време до 1-ви така че трябва да се действа!Нека вски които до сега не си е направил регистрация с сайта на м-тел за безплатни смс съобщения да го стори.Аз в моите (4) акаънта имам адднати над 200 човека!И до всеки един се прати смс за датата 1-ви септември за часовете и за какво е цялата тази работа!Лошото е че незнам читав саит за безплатни СМСи до Глобул!Ако някой може да помогне с това ще е супер!Кажевте какво мислите за това аз започвам да пращам СМСи до всички мои приятели на Мтел от техния собствен сайт! Дано Успеем!!!DefaultUser написа: ↑27 авг 2004, 11:26Има време, все пак им пратих вчера! Едва ли съм единственият! Та затова ще чакаме!
-
Re: ZA !!! :)
Пускайте постинги във всички форуми, за които се сетите, не само специализирани, подходящи са тези в Дир.бг и Гювеч, че са най-големи. Незнам обаче колко хора в БГ ползват Интернет, може би си трябва и друга реклама на събитието. Иначе аз съм ЗА.DefaultUser написа: ↑21 авг 2004, 20:47Tvurdo sum za - tele ve4e e izkly4en, no naistina 500-1000 4oveka ni6to nqma da napravim :( Ako nqkoi ima ideq kak da popolqrizirae tazi ideq - neka da spodeli :)
-
za Globul <> www.cellebrum.com GARANCIQ!!!
-
Ми да действаме тогава аз пратих до който имам в Указателя си СМС!Мерси за саита за СМС до Глобул!!!! ПОМАГАЙТЕ АКО ВСЕКИ ИМА ПО 100 души в телефонния си указател и едва 10% от тях си изключат телефоните мисля цифрата ще е голяма!!!Затова не губете ВРЕМЕ,пращайте СМСи до всеки които познавате (и непознавате) СМСите от НЕТА са БЕЗПЛАТНИ!!!!!!!
-
Браво Смелчаци. Като си изключат 20 човека телефоните ще се усети разликата.
-
100-tno mnenie :))
I az te posledvah!