Да обсъдим от кои магазин за GSM,да си купим телефон
Да обсъдим от кои магазин за GSM,да си купим телефон
Може би сега е месец в които всеки си мисли да си купи gsm,но излиза въпроса от кои магазина да се купи,има Germanos,2be,geff,офисите на Мтел и Глобул,и разни малки магазинчита,от които не всеки магазин за gsm,е добре да си купиш gsm.Какви са вашите насоки за магази от които да се купи GSM
Re: Да обсъдим от кои магазин за GSM,да си купим телефон
че какво му е лошото и на този саит
повечето хора не искат да се набутат в тези измислени магазинчета
повечето хора не искат да се набутат в тези измислени магазинчета
-
- Регистриран: 18 апр 2006, 20:34
Az si vzeh ot Germanos i sam dovolen.S 2 god. garancia.Samo deto nqmat service v Burgas,ama dano ne se razvalq.Ne palni gushite na drebnite moshennici
Аз предпочитам да копувам мобилна техника от Германос.Поне до сега не съм имал проблеми :)
Ам разчитам на по-големите вериги магазини като Мтел ,Глобул,Германос и ВИвател...
Не си купувайте телефони от Хенди особено.Сестра ми работеше при тях преди години и ми е разказвала кви неща правят и как внасят стари телефони после ги рат да им нулират часовниците и да гледат да няма смс-и да изтрият всичко после ги запечатвали и продавали за нови.В сервиза ти подменяли частите като ти набутват стари и след 1-2 месеца кат ти се развали ходи пак и им давай пари...Работеше точно в този магазин дето го даваха в Господари на ефира за измамите преди години.АБе въобще не си взимайте телефони от там.Поне аз няма да го направя.Незнам в другите магазини кво е положението,но в този.....
Ima i ot tezi malkite magazincheta,koito sa seriozni i poddarjat seriozna garancia.Imenno v tezi ot tiah,koito sa si nared niama nikakva razlika na aparatite ot na drugite vnositeli.Prosto tezi sa vneseni nelegalno :-)
И тъй като почти никой не препоръча по темата магазин ще се намеся аз :) Мобил Свят предлагат телефони на цена с около 15 до 30 лв. по-ниска от останалите (не знам дали и те не въртят някакви такива далавери със стари апарати 0.о)
относно германос аз също съм сравнително доволен от услугите но забелязах че не предлагат по-стари модели. примерно това лято като си търсех w800i от германос ми предложиха само w810i който е по-скъп (без коренна разлика м-у двата модела) а аз и без това нямах толкова пари :)
относно германос аз също съм сравнително доволен от услугите но забелязах че не предлагат по-стари модели. примерно това лято като си търсех w800i от германос ми предложиха само w810i който е по-скъп (без коренна разлика м-у двата модела) а аз и без това нямах толкова пари :)
Бил съм свидетел, в магазина на Мобил свят на бул.В.Лески-до патриарха, как на една моя приятелка, която беше тяхна колежка и пробутаха едана Нокиа 7260, уж за нов, а телефонът беше на 10 часа разговори. какво да кажа повече?.......
Ми като незнаеш дали МОбил свят е коректен и не върти сделки със стари телефони защо го препоръчваш? Цитирам:"И тъй като почти никой не препоръча по темата магазин ще се намеся аз :) Мобил Свят предлагат телефони на цена с около 15 до 30 лв. по-ниска от останалите (не знам дали и те не въртят някакви такива далавери със стари апарати 0.о)"....???