Да взема или НЕ
Да взема или НЕ
Така предлагат ми Nеc e616V само с зарядно, но предложте цена, като знаете че отстранни е одраскан. Не знам колко да дам на човека ако го искам, затова предлагайте, той ще ми е за 2ри телефон
Re: Да взема или НЕ
Панели за този модел няма, затова прецени колко е одраскан и използван,но според мен не струва повече от 130-40лв реално...
Лично мнение!
Лично мнение!
аха, да прав си че няма панели....значи макс. 140, други мнения?
едва ли ще се навие за 140
аз лично не бих дал повече от 200 лв за него
btw подкарах ония кабел мерси мноо за помоща Владо :)
аз лично не бих дал повече от 200 лв за него
btw подкарах ония кабел мерси мноо за помоща Владо :)
za vtori telefon si vzemi ne6to malko i kompaktno tozi kato se otvori stava dosa dulug:), ina4e za telefona- 160-170lv max 190
mi toi realno se prodava6e za 30 pounda (85lv) po tazi logika vtora ruka o4ukan samo s zarqdno trqbva da e kum 30-40:)
Да, точно затова казвам макс 130-40лв.. Панели няма, сервиз почти няма..
Така и друг въпрос да знаете фирма в Варна или София където да слагат IMAI защото днес ми докараха друг E606 дето като му сложа карта и ми пише invalid imai и това е, предполагам че трябва да му се сложи imai но къде правят тази процедура и колко струва
za IMEI li stava vurpos (15 cifroviq identi4en nomer)?
ako e taka za purvi put 4uvam za takova ne6to..nqkoi koito moje da se smeni soft-a neka go napravi tova moje da pomogne
ako e taka za purvi put 4uvam za takova ne6to..nqkoi koito moje da se smeni soft-a neka go napravi tova moje da pomogne
Ами аз мислля че е събиран от оделни части и затова така пише, ще пробвам в Някой сервиз ама то NEC трудно се намира някой да ти го оправи?