Desire 816 Dual SIM
Re: HTC Desire 816 Dual SIM
Аз реших да си взема LTE версията (с една SIM), но се оказа, че все още в България я няма никъде. Някой да си я е купил, и откъде? Глобул още нямат информация колко ще струва в магазинната им мрежа на свободна продажба. И малко лаишки въпрос, тъй като никога не съм си купувал телефон от оператор - макар и на свободна продажба, апаратът кодиран само за ползване с Глобул ли би бил? Надявам се тази практика не се прилага вече... Питах из популярните интернет магазини и очакват да получат LTE версията в началото на следващата седмица, но още нищо не било сигурно.
Мисля, че вече не кодират телефоните си, за по-сигурно пита оператора! Макстелеком не предлагат ли само нет, без разговори?
Ако някой има черната версия, а иска бели слушалки да пише за бартер.
Ако някой има черната версия, а иска бели слушалки да пише за бартер.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
По принцип не кодират андроидите(освен че имаше по едно време оплаквания за заключени смартфони от мтел) обаче имат практиката при двусимовите да заключват единия слот към тях а другия е свободен.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
[Quote]Макстелеком не предлагат ли само нет, без разговори?[/Quote]
Да, точно така е. Но реших да инвестирам в бъдещето и да си взема LTE, пък все някой ден Макса ще предлагат и разговори, или от Булсатком ще успеят. В края на краищата по-добре човек да си носи още един GSM от старите, отколкото бисквитката на Макс телеком... писна ми да я мисля дали няма да й свърши батерията, дали няма да я изгубя някъде (а е бая скъпа, ако трябва да я платя после). Така че.. аз лично чакам версията с LTE :) Много кофти, но е факт, че човек не може да получи 15-ина GB мобилен трансфер от \"нормалните\" оператори (и на нормална цена), а трябва да се осланя на Макс тел. Обаче в днешно време с Deezer, Spotify, ако си слушаш YouTube клипове на телефона, просто си за никъде със стандартните планове на операторите.
Иначе мерси за уточненията относно кодирането на апаратите, значи все пак е добре да се пита.
Да, точно така е. Но реших да инвестирам в бъдещето и да си взема LTE, пък все някой ден Макса ще предлагат и разговори, или от Булсатком ще успеят. В края на краищата по-добре човек да си носи още един GSM от старите, отколкото бисквитката на Макс телеком... писна ми да я мисля дали няма да й свърши батерията, дали няма да я изгубя някъде (а е бая скъпа, ако трябва да я платя после). Така че.. аз лично чакам версията с LTE :) Много кофти, но е факт, че човек не може да получи 15-ина GB мобилен трансфер от \"нормалните\" оператори (и на нормална цена), а трябва да се осланя на Макс тел. Обаче в днешно време с Deezer, Spotify, ако си слушаш YouTube клипове на телефона, просто си за никъде със стандартните планове на операторите.
Иначе мерси за уточненията относно кодирането на апаратите, значи все пак е добре да се пита.
Имам проблем с OTG.Като вържа мемори карта и постоянно ми сменя Mount - Unmount и целия екран мига през секунда - нищо не мога да направя.Пробввах USB Debuging on/off но все същата работа.Пробвах с няколко различни мемори карти все клас 10,който си вървят на руутнат Нексус 5 по същата схема.Пробвах и с разни програмки от маркета от типа USB Stick/ USB OTG... е все същата работа.Не е руутнат телефона.
Освен ресет не се сещам за друго което може да помогне в случая. А ако и това не оправи нещата по-добре го връщай...
-
Дай по точна информация!
Четец ли включваш, какъв преходник използваш?Пишеш че връзваш мемори карта а не пишеш как я връзваш, възможно е проблема да ти е в междинното устройство.
Четец ли включваш, какъв преходник използваш?Пишеш че връзваш мемори карта а не пишеш как я връзваш, възможно е проблема да ти е в междинното устройство.
Аз с преходника на Hama нямам проблем с четенето на флашка. Пробвах и външния 2.5\'\' хард да подкарам, но не успях, вероятно защото е версия USB 3.0.
-
Проблема не ти е във версията а телефона не може да му даде достатъчно ток.
Да, на старата 808 е вързван хард, но забравих, че беше с външно захранване.