Desire 816 Dual SIM

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

HTC Desire 816 Dual SIM

Мнение от Вито » 14 май 2014, 13:49

Като фен на двусимовите бях се наканил да чакам Note 3 Neo dual, но днес приятел ми каза за този модел на HTC, не знам как съм го пропуснал, а той е с по-добри характеристики от неото. При това е на добра цена. Какво мислите?!

a3tyka
Регистриран: 19 юли 2006, 23:53

Re: HTC Desire 816 Dual SIM

Мнение от a3tyka » 14 май 2014, 15:15

И как разбра, че е с по-добри характеристики?

Потребителски аватар
Вито

Мнение от Вито » 14 май 2014, 15:49

От тук http://bit.ly/1iLlXc9 Единствено рамта е с предимство при Note. Предвид това, че игри не играя не ме засяга. И 1 ГБ рам ми върши работа в Сони м.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Мнение от algor » 16 май 2014, 00:38

24 часа съм с него и за момента съм перфектно доволен.

Само за батерията още нищо не мога да кажа - нека минат поне 4-5 заряда и ще споделя.

Иначе за цената си е супер, екрана е с много добра видимост навън, чуваемост има ясна и перфектна, бързо се справя с интернет браузване и няколкото приложения и мейл клиента, които ползвам.

Едната карта е прехвърлена към другата и обратно, като вече в апарата има нарочна икона, в която само се попълват номерата на двете карти и всичко става автоматично .

пп. Днес обикалях цял ден в северозападна България и обхвата се държа чудесно и на двете карти.

Много съм доволен от апарата и за цената си е чудесен. :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Потребителски аватар
Вито

Мнение от Вито » 16 май 2014, 07:48

Това е хубаво, ще го ползвам предимно за браузване, освен говорене разбира се. Преди набиране пита ли от коя карта да се позвъни, или се задава една основна? И от двете карти ли може да се ползва 3G нета? Могат ли да се инсталират програми във външната памет? Четох, че и двете карти са нано, така ли е? Звукът през слушалките силен и плътен ли е? Може ли да се сложи Нова лаунчера? От кой магазин го купи? Мерси!

Потребителски аватар
algor

Мнение от algor » 16 май 2014, 21:53

За набирането - прикачих файл, за да стане ясно.

Под цифрите отдолу са двете карти в ляво и дясно и избираш с тази, която искаш.

За сега не съм открил вариант да може към даден номер да бъде запаметено с коя калта да с еизбира по дефорт, но имам още да ровя.

3G нета може да се ползва само от картата в слот 1, а слот 2 е само за разговори.

За програмите ще пробвам и утре ще ти кажа дали може да се инсталират.

И двете карти са нано сим, да.

Слушалките ще ги пробвам и ще ти кажа, а за Нова лаунчер нямам идея, но и там е въпрос на проба, която ще направя и ще ти кажа :)

Взех го от Сити тел, като имаха бял и черен на цвят.

Аз взех белия, защото повече ме кефи цвета принципно.

Не очаквай кой знае колко бързина и пъргавина с тези параметри.

Аз в първите часове за малко да му се изнервя, защото до сега съм ползвал доста по-мощни апарати и с повече Рам, но за цената си бива определено.

Потребителски аватар
Вито

Мнение от Вито » 16 май 2014, 22:11

Благодаря! Да, за тези пари е супер, а и сравнен със сегашния ми двусимов сони м е два пъти по-бърз... Игри не играя, не ми е от особено значение рамта. Искам голям дисплей, хубава камера и звук през слушалките, а този даже е със стерео колони... Ако можеш щракни и няколко снимки, че няма къде да видя качеството със и без светкавица. Още веднъж благодаря за вниманието!

Потребителски аватар
algor

Мнение от algor » 16 май 2014, 22:22

Ако не ти е късно утре ще ти дам останалото инфо и ще инстална Нова.

Малко е стряскащ размера в първия момент, но се свиква, а и апарата не е тежък и не създава онова чувство на тромавост и безполезност.

Виждаш и батерията ми на колко е - сутринта в 8 го изключих, като пътувах цял ден и съм ползвал непреъкснато интернет, Уатсап, Вайбър, разговори около час-час и нещо, няколко снимки...

А и това все пак му е втория заряд и мисля, че има още накъде да се стабилизира. :)

Потребителски аватар
Вито

Мнение от Вито » 16 май 2014, 23:58

Батерията не ми е проблем, имам винаги външна. Теглото също не е проблем, при положение, че нося в себе си и нокиа 808, който е 169 грама... По-скоро ме вълнува качеството на снимките и дали ще мога да остана само с един телефон.

geornnn
Регистриран: 28 юни 2011, 13:36

Мнение от geornnn » 17 май 2014, 00:31

[Quote]По-скоро ме вълнува качеството на снимките и дали ще мога да остана само с един телефон[/Quote]. Летвата в снимките на 808 все още е твърде висока, така, че то дори няма да се доближава много и ще е нужно компромисно решение в този случаи

Отговори