Desire C
Re: HTC Desire C
Бих избрал XL, защото издържа по-дълго с един заряд и същевременно не губи дори частичка от представянето си пред X.
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
доста добре мислиш ключе,но ако ги пуснат S и XL ,по-късно ще е много неприятно те да струват 200лв повече от X,защото неговата цена в момента пада.иначе и аз предпочитам снапдрагона с4 пред тегра,със ONE S,пък и мен ми хваща окото повече контраста,от колкото наситеността на пикселите.
Е, някои хора имат нужд аот по-реални цветове. Според мен One X е моделът, който трябва да бъде убит, а на негово място да дойде XL.
-
- Регистриран: 10 фев 2010, 14:58
Видео ревю HTC Desire C
Тук има видео ревю на продукта http://www.digital.bg/tv/htc-desire-c-tv1155.html
-
- Регистриран: 10 фев 2010, 14:58
Видео ревю HTC Desire C
Тук има видео ревю на продукта http://www.digital.bg/tv/htc-desire-c-tv1155.html
HTC Desire C
Здравейте. Имам намерение да си купя този телефон, но ме интересува колко дни му държи батерията. Надявам се да ми предоставите тази информация. Благодаря Ви предварително (beer)
Телефона го имам от 1 седмица . До сега не е издържал повече от ден , но това при около 8 часа слушане на музика , в които има и един час игране на игри и още един час ровене в интернет и вечерно време има още около 10% батерия , но просто не мога да не го заредя защото на следващия ден пак го ползвам цял ден. Мисля че ако само говориш около 3 ден съвсем спокойно ще издържи.
-
- Регистриран: 10 сеп 2004, 10:57
Viber работи ли? Някой пробвал ли е?
За Viber - пробвано днес - работи и чата и войса!
Телефона е много добър за парите си и е много компактен и красив(особено белия цвят). Перфектно пасва в дамска ръка.
Сенса върви учудващо добре и гладко, като предполагам за да постигнат това са отрязали доста от 3д ефектите му, но в крайна сметка те са само да ти галят окото, пък и след седмица-две вече не ги забелязваш. С кеф бих си качил този ром на моя Desire(original) ако ще върви така гладко, пък макар и да ги няма ефектите!
Телефона е много добър за парите си и е много компактен и красив(особено белия цвят). Перфектно пасва в дамска ръка.
Сенса върви учудващо добре и гладко, като предполагам за да постигнат това са отрязали доста от 3д ефектите му, но в крайна сметка те са само да ти галят окото, пък и след седмица-две вече не ги забелязваш. С кеф бих си качил този ром на моя Desire(original) ако ще върви така гладко, пък макар и да ги няма ефектите!
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn