Desire C
HTC Desire C
Добре де, нека някой ме просветли. Този телефон с такива характеристики си движи ICS. Моят ОО с абсолютно същите, няма да получи ъпдейт. Бийп на LG! (angry)
Re: HTC Desire C
Ами то затова не дават ъпдейти - че да си пробутват моделите от 1-2 години като "нови", защото са им изпляскали нова версия на Андроида.(no) И за wildfire няма ъпдейт, а това си е Wildfire, само с малко по-голям дисплей,
Не знам какво [B]Desire[/B] може да бъде това нещо с тези бюджетни характеристики. Направо са оакали серията!.. (no)(no)(no)
Въобще тази година до тук само излагации... (whistle)
Въобще тази година до тук само излагации... (whistle)
Нали на хората не им трябвали нито QWERTY, нито мощни батерии, сега ще се окаже, че и екрани над 3.5 не им трябват (Тоест то това вече е "доказано" от Apple-феновете:D), а вероятно и процесорите над 600-800 са леко излишни и имат смисъл само за "топ" моделите.(whistle)
HTC се очертават издънката на годината. И като Нокия започнаха да си пускат модели на няколко години за "нови". Лепнали му нов софтуер (Без значение колко ще е адекватен на този хардуер) и хайде на "новите" модели.(no)
HTC се очертават издънката на годината. И като Нокия започнаха да си пускат модели на няколко години за "нови". Лепнали му нов софтуер (Без значение колко ще е адекватен на този хардуер) и хайде на "новите" модели.(no)
Що бре,то самсуняците не правят ли същото в средния и ниския клас:D То не бе ,джио-мио,иянг-манг и други простотии:D:D
Така е, но при тях поне тези модели винаги са си били в ниските класове, а и не са правили такива срамни изявления за батериите, а и за QWERTY-то - при тях поне има някаква надежда/перспектива все още, докато HTC доста категорично тръгнаха по пътя на Нокия и явно вече няма да може да се очаква нищо интересно от тях.:)
А иначе определено всички търпят критика по линия на политиката с еднаквите модели, представяни за "нови".:)
А иначе определено всички търпят критика по линия на политиката с еднаквите модели, представяни за "нови".:)
това по скоро е Explorer с ново име и същите характеристики :) интересно ще ми е Сенса как ще се държи с 600 мхц процесор :)
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
като на ONE V ,това е олекотена версия (изрязана). тоя ONE XL ,не знам защо го сложиха като той няма да дойде в бг,но desire C,мен ми харесва като бюджетен телефон,за тези които им харесва нещо като wildfire S размер,така че ако още го нямаш малкият НТС,направо да купиш този,с по новият софт + готината камера,която на ONE V въпреки с малка матрица,много ми допадна на оскъдна светлина,доста повече от тази на XE-to ми.wildfire s няма да може да поддържа всичко ново ,като новият сенс,заради харда ,ако трябва да го ъпдейтват,ще трябва да правят страхотни ъпдейти,сменяйки целият софт до сандвича + нова версия на сенс,която да е олекотена пак за него,и на края след всички тези глупости остават с бюджетен портативен телефон,със вече стар хард и софт,сравнен със новата серия.поне това е моето мнение относно wildfire S-desire C.не ви разбирам като казвате ,че НТС само се излагат,и няма какво да ни дадат.един портативен,бюджетен телефон + друг по голям,също бюджетен, но с достатъчно добри характеристики за 400,макс 500лв + голям телефон с здраво,тънко и удобно тяло,прекрасен екран,процесор доста по-силен от миналите двядрени,напълно поддържащ андройд и сенс на 4.0 + флаговият модел,със див процесор ,голям ,също хубав дисплей който е доста добър опонент на новият галакси С (след това изказване галакси феновете разбира се,ще ме напсуват,тъй като е невъзможно който и да е телефон да се доближи до "THE galaxy s" ,но аз смятам,че няма по-добър телефон между тях,просто зависи от вкуса и изискванията на човека). не разбирам какво искате от НТС (cyber)
И защо пък One XL да не дойде в България?
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
ами ONE S ,ще се бави до наще оператори още месец сигурно,пък камоли за този.смисъл не мисля,че ще се занимават да го пускат само заради поддържането на LTE,някак си не виждам XL да се побере между X и S,но мога и да греша,нищо не се знае напълно (beer)