Desire HD
Re: HTC Desire HD
Proximity sensor-сензор за близост.Мисля,че ще го оправят този проблем щом е софт
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
май че при моя телефон това изключва екрана докато говоря по телефона, пести енергия.
Същия е, но какъв е проблема при HD-то, какво нередно прави сензора, досега с Desire никога не съм имал неприятности с това?
[Quote]досега с [u]Desire[/u] никога не съм имал неприятности с това?[/Quote]
Проблема е при Desire HD но както казах добре,че е софт проблем който ще се реши с ъп,докато проблема с бутона за on/of при N1 бе херд и се отстраняваше в сервиз:)
Проблема е при Desire HD но както казах добре,че е софт проблем който ще се реши с ъп,докато проблема с бутона за on/of при N1 бе херд и се отстраняваше в сервиз:)
Благодаря ти.
Странното със сензора за близост е, че се появява само понякога...
Аз вчера извадих батерията за малко и след като го рестартирах проблема се появи само веднъж днес.
Дано със следващия ъпдейт да го оправят напълно.
Странното със сензора за близост е, че се появява само понякога...
Аз вчера извадих батерията за малко и след като го рестартирах проблема се появи само веднъж днес.
Дано със следващия ъпдейт да го оправят напълно.
Да, дисплея се изключва след няколко секунди, но проблема с дизайър е че след като си свършил разговора понякога дисплея остава изключен и можеш да го включиш само с горния клавиш за пускане на устройството.
-
Това е софтуерен проблем, щом като се изключва в началото на разговора екрана, мисля че ще го оправят скоро с ъпдейт.
Дано с идването на Gingerbread да бъде оправено.(yes)(yes)
-
Според мен това си е проблем в софта на 2.2 и то по-специално на HTC защото доколкото знам който е качил 2.2 на Галаксито няма този проблем. Мисля че до месец ще го оправят, доколкото знам от HTC са много по бързи от Samsung в оправяне на софтуера.(yes)
Поздрави от другия Андроид :)
Поздрави от другия Андроид :)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Май и "най-великата ОС" може да има проблем в софтуера...:D не само Маемо/Симбиан е бъгава.:D