Desire HD

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Re: HTC Desire HD

Мнение от jamesjames » 01 ное 2010, 23:50

[Quote]HTC DESIRE HD е най-добрият телефон в света![/Quote]
Още веднъж:
Да, ако не броим Galaxy S :)
О, и iPhone 4. Е, все пак е в топ 3.

ferdyferdy
Регистриран: 22 окт 2010, 21:33

Мнение от ferdyferdy » 01 ное 2010, 23:53

Възможно е, но не можах да го изтегля през телефона. Казах, че още се уча.
Би ли ми казал през кое меню се влиза в Micro SD картата? Вкарах една програма с USB кабела и сега не мога да я намеря. Баси лудницата
-------------

Горното е написано от теб. Вижда се кой е прост или е от село :)
Заболя те от истината и премина към селски обиди, но ще ти отговоря не защото обръщам внимание на твоята жалка особа, а защото това се чете и от хора, които желаят да направят информиран избор.

XDA се посещава от потребители от цял свят. Във всеки един момент се чете от над 10 хил. човека.

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 02 ное 2010, 00:00

Ей с baywatchbobby си пасвате идеално псевдо"научноселски талибанизъм":D

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 02 ное 2010, 00:04

[Quote]Не ме нападай, копеленце, щот не ме познаваш.
От изброените проблеми - на моят дизайър няма НИТО ЕДИН! Тъпак!

HTC DESIRE HD е най-добрият телефон в света!! Сложете си го в подписите.[/Quote]

леле то стана като в латино сериал, чак пък толкова и моя галакси небих го защитил, все пак това е един телефон нищо повече бе хора, я се съвземете :);):D:D:D

Samsung Galaxy S II

Мнение от Samsung Galaxy S II » 02 ное 2010, 00:05

[B]ferdyferdy[/B]
а в XDA какво пише за моя Samsung Galaxy S ?
Доволни ли са хората от него?(blush)

ferdyferdy
Регистриран: 22 окт 2010, 21:33

Мнение от ferdyferdy » 02 ное 2010, 00:12

Най-съществения недостатък на Galaxy S е изключителното неудачно решение на Samsung свързано с използвания от тях драйвер индексиращ файловете. От там идва и този лаг. Ако се рутне телефона и се премахне това SQL индексиране (има различни решения) телефонът литва.
Има и доста оплаквания от GPS-a, при някои хардуерни ревизии.
Липса на светкавица и много евтино изпълнение на задния капак.
Всичко останало е много добро ;)

Samsung Galaxy S II

Мнение от Samsung Galaxy S II » 02 ное 2010, 00:15

с 2.2 дали не се оправя това? И при мен понякога по-бавно реагира а друг път лети незнам дали не е от това което казваш?
аз все пак си чакам 2.2 и тогава ще преценя дали да не го сменя с една Nokia N8 да речем :)

ти с какъв телефон си сега между другото?

и как се маха това което му пречи да лети телефона?

SX®1000
Регистриран: 15 мар 2008, 22:05

Мнение от SX®1000 » 02 ное 2010, 00:42

[Quote]аз все пак си чакам 2.2 и тогава ще преценя дали да не го сменя с една Nokia N8 да речем[/Quote]

:D:D:D още един бисер в тази тема, а така.. продължавайте да ми подържате веселото настроение :D

egpetrov
Регистриран: 09 окт 2007, 14:57

Мнение от egpetrov » 02 ное 2010, 00:42

Какъв е смисъл-а да се качваш от BMW M3 E92 (Android) на Лада 2107 (Symbian)?

Аз лично съжалявам за избора си. Защото Symbian-а е... :x

п.п. Нека не се включва разхода на гориво! :p

baywatchbobby
Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38

Мнение от baywatchbobby » 02 ное 2010, 03:19

Teлефонът ми е от оня ден. Преди това никога не бях помирисвал Андроид, ползвал съм малко Windows Mobile 6.5, но Андроид - не!
Тук попаднах на един от недостатъците на Андроид - липсата на собствен файлов мениджър (такъв дори Windows си има). Може би е направено нарочно, може би не .. както други щури решения: например алармата да не звъни, когато телефона е изключен. Или пък скромната графика на времето.

Въппоса е, че ТИ заблуждаваш! Влезе някой обикновен човечец да погледне що за телефон е Disere HD и някакъв малоумник, който дори не го е държал в ръцете си - ами чете форумите, дава акъли! :D Па на всичкото отгоре и обижда купувачите му. Да, не сме много все още, дори предпочитам да си останем така , а не като половин България с HD2. Телефонът е ужасно скъп, но си заслужава парите до стотинка. Като не знаеш - попитай, ще ти кажа. За 2 дни го поразучих най-общо.

1. Проксимити сензора (ехх че сме модерниии..) или както на село го наричаме Сензора за близост не е общ проблем за вс. ДИЗАЙЪРИ, а за някаква партида извън България. Аз НЯМАМ ТАКЪВ ПРОБЛЕМ!
2. Дизайна е перфектен, това дори JAMES ще го потвърди, дори оня с името на телефон ще го потвърди. Много по-олекотен и компактен, в сравнение с HD2, корпусът е смален, а екрана си остава същия. Само глупак може да твърди обратното, а пълен идиот може да изброи "трудното махане на капака" като недостатък. (no)
3. По-чувствителен капацитивен дисплей аз досега не съм виждал. В някой случаи имам чувство, не докосваш екрана, а буквата се зарежда. Ако не вярваш - иди в някой магазин да тестваш. На моя апарат копитата ти нямат място.
4. Батерията е слаба, но понеже ти си инженерче и си наясно какви енергоспестяващи компоненти са използвани за тая смешна батериика, дай да те препоръчаме теб и инженерната ти мисъл в някоя конкурентна компания, та да навреме най-накрая тия КОЖОДЕРИ от HTC в кучия г*з. И без това ненаме парички, що да не си излеем злобата?!
5. Е тука вече ще ме обидиш на професионално ниво. Много ти разбира кофата от изкривявания на звука, ХА! Телефонът има Dolby Mobile и SRS пространствен звук, но дай да го оплюеме щото още си караме с Мобикома. Надостатък има в нивата на гръмкост, както преценявам на първо слушане. Освен това звучи леко "изцъклено", но много по-реално от разните там Нокии със стерео говорители на половин сантиметър един от друг. Трябва му обаче повече плътност и обертонове.
6. Камерата си е екстра. Снима чудесно, много по-добре от Галакси ! Може да не е като за 8 пиксела, обаче стават чудни снимки. Един колега беше постнал по-напред пейзажни снимки .. Радост за очите!
7. Е тва с рестартиранията само ШОП може да го каже! Андроид и рестартиране - БРАВО, бе мозък!

Вместо да вярвате в писанията на форумите по света - питайте мен или някой колега с телефона, вместо да пишете глупости. Толкова е просто..
Освен това при добро желание мога да ви препоръчам как да си го закупите НАЙ-ИЗГОДНО от операторите. В еBay цената на търговете свършва над 1100 лв. - аз дадох с около 300 лв. по-малко - чисто нов апарат от Глобул, с гаранцията и пълен комплект (не е чрез фирмен договор, споко). :)
За мен и мн. хора като мен това е най-добрият телефон в света за момента! Флангменът на HTC, много по-силен от HD7. Втори е iPhone 4, трети в света е Моторола Milestone 2, четвърти е Галаксито. :D

Отговори