Desire HD
Re: HTC Desire HD
Htc desire hd има xvid плеари. Стъклото пак се драска, все пак няма още тестове за dhd. Със видеозаписа не съм съгласен, защото видеата, които са качени в интернет са с по-нисък клас микро сд карта. Tv out има и, даже и нещо по-специално беше, мисля, че беше безжична връзка, просто за свързване с телевизор dhd е по-добър, той затова се казва така, батерията колкото и да я плуят не е толкова лоша. Вградената памет няма голямо значение, защото при 2.2 не е необходимо и най-вероятно галаксито може да не получи ъпдейт до 2.3.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Някой да сподели как е ъпдейтнал...при мен не излиза автоматично
Честито колега!
Моя го ъпдейтнах като отидох в менюто ,settings-about phone-software update.
Пробвай оттам.
Поздрави.
Моя го ъпдейтнах като отидох в менюто ,settings-about phone-software update.
Пробвай оттам.
Поздрави.
В момента инсталирам някакъв ъпдейт...
-
:D видях го, набито око имам...хахахахахаха
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38
Честито и от мен Алфалидер! :P Mного се радвам. Ето че си спази обещанието и не изневери на DHD. :D A какво стана със стабилягата HD2??
-
Мерси, мерси :) HD2 е в кутията и чака новия си собственик:)...има един мераклия...ще видим тия дни :) новата машинка е супер!
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38
И при мен излезе новият ъпдейт, ама не автоматично.
Имам нещо като проблем: като му дам да се изтегли маркирам да е през мрежата на оператора, щото вкъщи нямам още WiFi.
И то уж тръгва, обаче ми стои на "system update - paused" и на 0% ..
Това стана и преди 3 дни при смяната на РОМ-а. В крайна сметка РОМ-а го изтеглих от интернет.
Знаете ли как да го накарам да тръгне да тегли? Вие как ги изтегляте вашите ъпдейти?
Имам нещо като проблем: като му дам да се изтегли маркирам да е през мрежата на оператора, щото вкъщи нямам още WiFi.
И то уж тръгва, обаче ми стои на "system update - paused" и на 0% ..
Това стана и преди 3 дни при смяната на РОМ-а. В крайна сметка РОМ-а го изтеглих от интернет.
Знаете ли как да го накарам да тръгне да тегли? Вие как ги изтегляте вашите ъпдейти?
-
аз дръпнах 2 през wifi, пробвай с кабела, вържи го към компа и му дай да ъпдейтва...
да питам, има ли начин контактите да са като при hd2, снимките да са една до друга ?
да питам, има ли начин контактите да са като при hd2, снимките да са една до друга ?
При мен стана по следния начин. Изтрих Favorites после влезнах в widget от там добавих people и те пита как искаш да ти излизат. Съвсем случайно го окрих.
(все пак ми е първи тел. с Android)
(все пак ми е първи тел. с Android)