Desire HD
Re: HTC Desire HD
Ще помогнете ли малко?
В някои от темите бях срещнал нещо по въпроса, но не мога да го открия. Та по въпроса.
Скайп и HTC Desire HD и Андроид. Малко тихи са ми разговорите при максимално увеличен звук, но това едва ли може да се оправи. И другото по-важно- като ми звъни скайпа не чувам звъненето през високоговорителя, а само в слушалката. Така ако телефона не е пред мен да видя, че ме търсят не бих го чул. Някакви идеи? Гледах по настройките на скайпа, но нищо не открих.
(beer)
В някои от темите бях срещнал нещо по въпроса, но не мога да го открия. Та по въпроса.
Скайп и HTC Desire HD и Андроид. Малко тихи са ми разговорите при максимално увеличен звук, но това едва ли може да се оправи. И другото по-важно- като ми звъни скайпа не чувам звъненето през високоговорителя, а само в слушалката. Така ако телефона не е пред мен да видя, че ме търсят не бих го чул. Някакви идеи? Гледах по настройките на скайпа, но нищо не открих.
(beer)
[Quote]И другото по-важно- като ми звъни скайпа не чувам звъненето през високоговорителя[/Quote]
Значи да уточня,че не съм пробвал скайп през високоговорителя,но през блутут също не се чува през блутут слушалката а през слушалката на телефона,предполагам,че проблема е в самия скайп(вероятно да избегнат проблема който го има и при записващите разговори програми) По пирвия въпро,при мен се чува различно,явно зависи от нета на отсрещната страна-мен ме чуват чудесно,но се е случвало аз да чувам някои по слабо(много рядко)
Значи да уточня,че не съм пробвал скайп през високоговорителя,но през блутут също не се чува през блутут слушалката а през слушалката на телефона,предполагам,че проблема е в самия скайп(вероятно да избегнат проблема който го има и при записващите разговори програми) По пирвия въпро,при мен се чува различно,явно зависи от нета на отсрещната страна-мен ме чуват чудесно,но се е случвало аз да чувам някои по слабо(много рядко)
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38
Toку-що направих малко тестове със Скайпа, за да проверя това, което казваш. :)
Имам 2 скайп акаунта и от единия си звъннах на втория акаунт, който сега съм го пуснал на телефона.
При позвъняване звъненето се чува и от слушалката, и от високоговорителя - така е при мен. За съжаление звукът е много слаб и няма как да се увеличи - можем само от настройките да сменим скайп звъненето с някоя наша по-силна музика. Така че резултата е - сигнал и отпред, и отзад.
Преди 2 часа говорих по телефона, през Скайпа с един приятел, който сега учи в Германия. Качеството на разговора беше чудесно, а гласът му страшно силен и се наложи да намаля нивото на звука - тук вече можем да контролираме колко силно да се чува от слушалката.
Така че в случая причината не е в програмата, нито в телефона, просто качеството на интернета (твоя или неговия) е било гадно и затова си чувал тихо отсрещния човек.
:):)
ПП. Как върви скайпа на великия ГЛАКСИ С може да проверите в коментарите на СКАЙП в Андроид Маркета. :D Не само че не върви, ами даже и не крета. :D Фенчетата на Галаксито направо изтерясват от яд! :)
mod edit: По - полека с офф топика и сравняването с други модели.
vladovn
baywatch edit: ОК, vladovn (beer)
Имам 2 скайп акаунта и от единия си звъннах на втория акаунт, който сега съм го пуснал на телефона.
При позвъняване звъненето се чува и от слушалката, и от високоговорителя - така е при мен. За съжаление звукът е много слаб и няма как да се увеличи - можем само от настройките да сменим скайп звъненето с някоя наша по-силна музика. Така че резултата е - сигнал и отпред, и отзад.
Преди 2 часа говорих по телефона, през Скайпа с един приятел, който сега учи в Германия. Качеството на разговора беше чудесно, а гласът му страшно силен и се наложи да намаля нивото на звука - тук вече можем да контролираме колко силно да се чува от слушалката.
Така че в случая причината не е в програмата, нито в телефона, просто качеството на интернета (твоя или неговия) е било гадно и затова си чувал тихо отсрещния човек.
:):)
ПП. Как върви скайпа на великия ГЛАКСИ С може да проверите в коментарите на СКАЙП в Андроид Маркета. :D Не само че не върви, ами даже и не крета. :D Фенчетата на Галаксито направо изтерясват от яд! :)
mod edit: По - полека с офф топика и сравняването с други модели.
vladovn
baywatch edit: ОК, vladovn (beer)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Фенчетата на Galaxy отдавна имат FroYo и си skype-a си им върви съвсем наред.
Другите, които са си взели телефон за 500 евро, а не могат да си го ъпдейтнат, са за оплакване.
Другите, които са си взели телефон за 500 евро, а не могат да си го ъпдейтнат, са за оплакване.
кое му е по хубавото на дизаера бе смешник?че е от алуминий и има малко повече рам памет.ми хубаво тва никои не го оспоерва.и много ме дразните тъпи копеленца като кажете,че бил от обикновенна пластмаса.да ви еба в разбирачите,много зехте да разбирате от пластмаса вие бе.то има 1000 вида пластмаса ма вие почнахте да разбирате и от това.то много ясно като си си купил дизаер,че ще викаш ,че е по хубав.но дали е така?във хардуерно естество дизаера бие галаксито само по това,че има повече рам памет.галаксито повече ром,по добър процесор,по добър графичен ускорител.кво да ви говора повече.и аз неразбирам много ама поне се допитвам до хора дет разбират.а тука братче,некои си направи ъпдейт на тела и вече е големия разбирач.нямам нито един от двата телефона но предпочитам галаксито и знам,чее по добрия вариянт.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Я се успокой и си мери приказките...никой не те кара да си купуваш телефона!
ми и оня разбирач никои не го кара да си купува галаксито ама защо плюе така?(beer)
-
всеки си има право на мнение, но няма нужда от обиди...
ami toi zashto ubijda galaxy to be?i nemoga da razbera ti kaf mu se qvqvash,zashtitnik li?da moje bi poprekalix malko,no me draznat takiva razbirachi kato toq.bil galaxyto plastmasova cherupka.mi kat ne mu xaresva na nego pone da ne ubijda.
-
Аз не съм защитник на никой...мисля, че в този форум хората са над аграрното ниво на повечето други...