Desire HD
Re: HTC Desire HD
[Quote]Само да спомена, че от вчера и аз съм с DHD и съм доста доволен.
Сега се чудя дали да си остана със Sense или да премина на Launcher Pro. [/Quote]
Честито и със здраве да го ползваш!
Ако искаш да "смениш"Sense с друг изглед - по-добрия вариант на Launcher Pro e launcher Pro Plus - платена е ( е сигурно ще се намери и ключ). Пробвах Launcher Pro - има лимитации - не можеш да използваш всички уиджети...
Друга възможност е ADW Launcher...
Поздрави. (beer)
Сега се чудя дали да си остана със Sense или да премина на Launcher Pro. [/Quote]
Честито и със здраве да го ползваш!
Ако искаш да "смениш"Sense с друг изглед - по-добрия вариант на Launcher Pro e launcher Pro Plus - платена е ( е сигурно ще се намери и ключ). Пробвах Launcher Pro - има лимитации - не можеш да използваш всички уиджети...
Друга възможност е ADW Launcher...
Поздрави. (beer)
-
- Регистриран: 20 яну 2010, 02:07
Хахаххахахааааа-смешник!
"Нямам нито един от двата,но предпочитам Galaxy"!
Е как може да има такива акьнлии-ербап разбирачи?
Ейййй,бактън от такива майстори,бактън от такива "мними"разбирачи!Иначе много низвергнат по темата,много засегнат,много импулсивно го раздава.А пък то каква била работатаааа?"Ами ние това животно го немаме"!И изобщо не искам да ми пишеш колко и какви телефони си имал.САМ СИ ГО ******!
Хахаха :))))))неудържимо
mod edit: vladovn
Ще последва бан.
"Нямам нито един от двата,но предпочитам Galaxy"!
Е как може да има такива акьнлии-ербап разбирачи?
Ейййй,бактън от такива майстори,бактън от такива "мними"разбирачи!Иначе много низвергнат по темата,много засегнат,много импулсивно го раздава.А пък то каква била работатаааа?"Ами ние това животно го немаме"!И изобщо не искам да ми пишеш колко и какви телефони си имал.САМ СИ ГО ******!
Хахаха :))))))неудържимо
mod edit: vladovn
Ще последва бан.
-
- Регистриран: 26 юли 2009, 08:36
Ето и още нещо http://softandroid.ru/
koe mi e smeshnoto be.ti si smeshen!!!az nekazvam,che sam razbirach a,che sam govoril s xora koito razbirat i sa mi kazali,che galaxy e po dobar.ne sam zasegnat ama me xvana qd na toq shtot kaza,che galaxy bil plastmasova cherupka i sichki go podchertavate tova ,che e ot plastmasa.kaza vi plastmasata ima 1000 vida.taka,che nqma znachenie dali e ot plastmasa ili ot aluminii vajnoto e tela da e zdrav.
Първо,желателно е да пишеш на кирилица и второ изказваш мнение за телефон който даже не си ползвал и за малко и трето наистина няма значение дали е от пластмаса или бакелит щом е здрав,но аз ще ти кажа моето скромно мнение,самсунга има само един но много сериозен кусур,това,че е САМСУНГ
Престани с тази шльоковица ! Колко пъти да ти се казва ???? Ако ника ти е свързан с годината на раждане си на 26 и да пишеш по този начин е най-малкото жалко !
Здравейте,
вчера си закупих телефона. До сега не съм ползвал Андроид и така да се каже съм пълен бот (blush). Днес се опитах да си пусна интернет от компютъра, но не иска да ме свърже и не знам защо!?! Иска ми HTC Sync, свалих го, но не знам защо ми го иска след като той ми се изключва като му дам да пусне интернет през компютър.
Ако може да ми дадете някакви съвети какво да направя първо така да се каже
:D, какво да сваля, бг клавиатура и тн.
П.С. навсякаде гледам се говори за "rom", "ruu" и си нямам и на идея какво е това и за какво служи. Ще съм изкрено благодарен ако на някои му се занимава с новобранец като мен.
вчера си закупих телефона. До сега не съм ползвал Андроид и така да се каже съм пълен бот (blush). Днес се опитах да си пусна интернет от компютъра, но не иска да ме свърже и не знам защо!?! Иска ми HTC Sync, свалих го, но не знам защо ми го иска след като той ми се изключва като му дам да пусне интернет през компютър.
Ако може да ми дадете някакви съвети какво да направя първо така да се каже
:D, какво да сваля, бг клавиатура и тн.
П.С. навсякаде гледам се говори за "rom", "ruu" и си нямам и на идея какво е това и за какво служи. Ще съм изкрено благодарен ако на някои му се занимава с новобранец като мен.
[Quote]Днес се опитах да си пусна интернет от компютъра, но не иска да ме свърже и не знам защо!?[/Quote]
Най лесно е през Wi-Fi за останалите въпроси съм дал линкове по надолу които са за секции "игри",но има и общи въпроси.Най добре е няколко дена да почетеш преди да омажеш нещо:)
Най лесно е през Wi-Fi за останалите въпроси съм дал линкове по надолу които са за секции "игри",но има и общи въпроси.Най добре е няколко дена да почетеш преди да омажеш нещо:)
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Един приятел ми даде телефона и го ползвах няколко дни. Доста се разочаровах. Според мен изобщо не си покрива парите, които се дават за него. Толкова тих звук и говорител нямам думи. Едвам едвам се чува. И тоя дисплей така ми бледнее. Аз имам Samsung Galaxi S и той е в пъти по-добре ако държите на Андроид и супер голям дисплей. То даже и Експерия 10 ми се вижда хубав...Толкова големи очаквания имах за тоя телефон ........:S:(
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Интересно,защо всички критици си мислят, че хората кото са си купили DesireHD преди това не са разгледали SGS...?