Desire HD

jorjino
Регистриран: 27 фев 2008, 15:47

Re: HTC Desire HD

Мнение от jorjino » 08 ное 2010, 06:38

[Quote]Иска ми се да имаше кирилизирана версия на вградената Sense клавиатура, идеална е.[/Quote]

Да, и на мен ми харесва вградената клавиатура, но няма БГ..... (angry)
Ползвам Bulgarian Keyboard в момента. Има я в маркета...

Launcher pro plus с ключ ли я намери? Доволен ли си?

Поздрави.

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 08 ное 2010, 08:42

не се вързвай на тирадите на jamesjames,той сигурно като малък(което не е било отдавна) е участвал в "кой е по по най":D

baywatchbobby
Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38

Мнение от baywatchbobby » 08 ное 2010, 09:03

[Quote]Горещо препоръчвам на всички Android потребители хоумскрийн риплейсмънт приложението Slidescreen Pro. Струа около $7, но може бъде свалено от 4shared, например. Съвестта не ме гризе твърде много, защото изглежда разработката му е спряла преди няколко месеца.
Невероятно е, до болка минималистично, показва всичката информация, от която се нуждая на един дисплей. Интегрира се с Twitter, Facebook, Google Reader и като цяло е много по-функционално, леко и красиво от Sense.[/Quote]

Kакво стана с въпроса ми? Попитах те нещо конкретно, как да стопирам Sence, за да сложа Slidescreen Pro. Или ще кажеш, че не знаеш точно как става, щото си го бил чел по фоумите, но не си го пробвал. :D Тук имаме няколко такива драскачи.

Като не те гризе съвестта, дай линк.

jorjino

Мнение от jorjino » 08 ное 2010, 09:04

[Quote]не се вързвай на тирадите на jamesjames [/Quote]

(yes) Не се връзвам.
Просто темата е за Desire HD, а не за "войната на таралежите" - между отделните марки. Не съм съгласен напълно с мненията на jamesjames, но това е за друга тема.

Какъвто и телефон да си си купил/избрал - да си жив и здрав и да си го ползваш с удоволствие - нали това е идеята!
А не да показваш на другите колко твоя е "по-по-най" и колко са се минали.
Е, това е много разпространена балканска черта. За съжаление...

Поздрави. (beer)

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 08 ное 2010, 12:05

Може би съм преценил, че можеш да използваш Google или да се досетиш сам, както направих аз.

exte
Регистриран: 08 ное 2010, 12:40

Мнение от exte » 08 ное 2010, 12:48

Не ми е ясно защо не ползвате вградената руска клавиатура.
В настройките на клавиатурата има опция какви езици предпочитате.
Избирате английски и руски. И готово.

jorjino

Мнение от jorjino » 08 ное 2010, 13:34

[Quote]Не ми е ясно защо не ползвате вградената руска клавиатура.
В настройките на клавиатурата има опция какви езици предпочитате.
Избирате английски и руски. И готово.[/Quote]

Идеята е добра, но за съжаление като сложа на Руски ми дава клавиатура, която не е qwerty-ориентирана, т.е. нещо като БДС.
Некакви идеи да я сменя на qwerty-стандарта?

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 08 ное 2010, 13:52

в маркета е и slideit, която е копие на swype и поддържа български

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 08 ное 2010, 13:52

[Quote]Не ми е ясно защо не ползвате вградената руска клавиатура.[/Quote]

Защото руското подреждане не е нито като БДС, нито като фонетиката.

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 08 ное 2010, 13:56

[Quote]но се питам - дали/кога ще получи официален ъпдейт до 2.2, а може би и до 2.3? Говоря за официален, не за cianogen...
[/Quote]
Какво ми говориш за телефони... Ти дори не знаеш какво е Cyanogen Mod... (или поне не знаеш как се пише) Интересно защо всички собственици на НТС го чакат с такава надежда :D
FroYo има от два месеца неофициално и от месец официално. Айде стига сте говорили глупости, На кого му пука дали Gingerbread-a ще е официален или не? Gingerbread-a ще го портнат, а хардуера - не.
Btw вероятността SGS да получи официален Gingerbread е не по-малка от тази DHD да го получи.

P.S.
[Quote]радвам се, че си си избрал телефон, но моля да не го предлагаш на всички като най-добър. Той си е най-добър за теб, но не и за другите.[/Quote]
Никъде не съм казвал, че е най-добър. Казах, че хардуерно е най-добър и, че тъй като софтуерът може да се сменя, а хардуерът - не, смятам, че е по-доброто предложение.
Колкото до това, че е с по-добър хардуер... Е, това вече е абсолютно неоспоримо.
Интересно ми е, ако имаш два комппютъра, единият от които е с Е8400 и GTX280, а другият е с E5200 и GTS250, кой е по-добрият?

Отговори