Desire HD
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Re: HTC Desire HD
И сигурно за 5 минутки в магазина разгледа Samsung Galaxy и HTC Desire HD и веднага реши в полза на единия или другия ? Това е невъзможно. Аз не казвам, че HTC е лош телефон а просто, че цената му е малко завишена въз основа на това, което предлага и това, което се рекламираше за него. Нямам намерение да влизам в спорове с никой просто имам единия телефон а другия го ползвах около седмица и мога да кажа, че Самсунга доста превъзхожда HTC в много отношения. На първо място кодеците. Самсунга дава всичко възможно за гледане и слушане, което има. Голям супер дисплей с 16 милиона цвята. Топ телефон само с 252 хиляди ми се виждат малко. Пак гадния номер с паметта при HTC винаго трябва да се купи отделна карта-памет за що годе нещо сериозно. Даже елементарен ТВ изход пак е предимство на Самсунга свързваш директно с ТВ и ползваш телевизора за гледане и сърфиране. HTC също има предимства разбира се на първо място е камерата със светкавица и много добрата изработка. Метал и стъкло са много добра комбинация. Стои солидно в ръката и си е качествена джаджа. Сравненията с разни марки коли е неуместна тука. Всяка марка кола съответства на даден стандарт на човека, който я е закупил. Докато телефона е малко по-достъпна вещ и хора с не дотам големи доходи могат да си купят нещо добро....
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Не ви ли омръзна да сравнявате...колко време съм го гледал, единия и другия си е моя работа, преценил съм, взел съм HTC...какъв е проблема, не разбирам...Стига сте ме убеждавали, колко съм сгрешил, купете си SGS, ползвайте си го със здраве!!! ...Разбрахме колко е велик...ок! Най-великия е!!!
[Quote]Какво ми говориш за телефони... Ти дори не знаеш какво е Cyanogen Mod... (или поне не знаеш как се пише) Интересно защо всички собственици на НТС го чакат с такава надежда :D
Колкото до това, че е с по-добър хардуер... Е, това вече е абсолютно неоспоримо.
Интересно ми е, ако имаш два комппютъра, единият от които е с Е8400 и GTX280, а другият е с E5200 и GTS250, кой е по-добрият? [/Quote]
А, ти май се засегна?
В предишния ми пост казах, че ползвателите на Galaxy S им се налага да ползват cyanogen mod, а не тези на htc - нещо не си ме разбрал. :D
Всяко електронно устройство е съвкупност от хардуер и софтуер. Ако има само едното - лошо, ако има само другото - пак лошо....
Ползвай си със здраве Galaxy-то и недей да разводняваш хубавата тема.
(yes)
Колкото до това, че е с по-добър хардуер... Е, това вече е абсолютно неоспоримо.
Интересно ми е, ако имаш два комппютъра, единият от които е с Е8400 и GTX280, а другият е с E5200 и GTS250, кой е по-добрият? [/Quote]
А, ти май се засегна?
В предишния ми пост казах, че ползвателите на Galaxy S им се налага да ползват cyanogen mod, а не тези на htc - нещо не си ме разбрал. :D
Всяко електронно устройство е съвкупност от хардуер и софтуер. Ако има само едното - лошо, ако има само другото - пак лошо....
Ползвай си със здраве Galaxy-то и недей да разводняваш хубавата тема.
(yes)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Да, ясно, че и едното е лошо, и другото е лошо. Затова и iPhone е перфектното устройство.
Въпросът обаче е: ''Кое е по-лошото?''
И отговорът е: "По-добре кофти софтуер и силен хардуер, защото софтуерът се портва, а хардуерът - не''
[Quote]В предишния ми пост казах, че ползвателите на Galaxy S им се налага да ползват cyanogen mod, а не тези на htc - нещо не си ме разбрал.[/Quote]
Не аз не съм те разбрал, ти не си се разбрал. Говориш пълни глупости и не знаеш за какво говориш. Собствениците на НТС чакат CM също толкова много, колкото и тези на Samsung просто защото модът е най-добрият.
Въпросът обаче е: ''Кое е по-лошото?''
И отговорът е: "По-добре кофти софтуер и силен хардуер, защото софтуерът се портва, а хардуерът - не''
[Quote]В предишния ми пост казах, че ползвателите на Galaxy S им се налага да ползват cyanogen mod, а не тези на htc - нещо не си ме разбрал.[/Quote]
Не аз не съм те разбрал, ти не си се разбрал. Говориш пълни глупости и не знаеш за какво говориш. Собствениците на НТС чакат CM също толкова много, колкото и тези на Samsung просто защото модът е най-добрият.
-
[Quote]Въпросът обаче е: ''Кое е по-лошото?''[/Quote] Защо не направите една тема "Защо да не купя dhd, А ДА КУПЯ ВЕЛИКИЯ , НЕПОВТОРИМ SGS" и да ни спестите излишните си коментари?
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Teмите са за това. Да се коментират телефоните и техните преки конкуренти.
Това са двата топ модела с Android. Нормално е да се обсъждат.
Това са двата топ модела с Android. Нормално е да се обсъждат.
[Quote]Не аз не съм те разбрал, ти не си се разбрал. Говориш пълни глупости и не знаеш за какво говориш.[/Quote]
Аз много добре знам какво говоря, но изглежда само ти си изнервен. Защо?
Да не си се минал с galaxy-то и сега избиваш комплекси?
Не можеш да ме обидиш. :S
Модераторите - ще махнете ли всички постове, които не са по темата?
Аз много добре знам какво говоря, но изглежда само ти си изнервен. Защо?
Да не си се минал с galaxy-то и сега избиваш комплекси?
Не можеш да ме обидиш. :S
Модераторите - ще махнете ли всички постове, които не са по темата?
-
Точно затова предлагам да има тема, за да не се разводняват нещата...
[Quote]Защо не направите една тема "Защо да не купя dhd, А ДА КУПЯ ВЕЛИКИЯ , НЕПОВТОРИМ SGS"[/Quote]
Аз съм ЗА да се направи такава тема - нека да си почесаме езиците без да се налага на всички, които са влезли в темата за Desire HD за да научат нещо, да четат всички постове кой е по-по-най.
ОК?
Аз съм ЗА да се направи такава тема - нека да си почесаме езиците без да се налага на всички, които са влезли в темата за Desire HD за да научат нещо, да четат всички постове кой е по-по-най.
ОК?
-
Ето малко програмки: http://3ppc.net/forum/showthread.php?t=14150