Desire HD
Re: HTC Desire HD
Ами да ти кажа има малък луфт в горната част на екрана но при мен е по малко от милиметър и почти не се забелязва.За гпс а като ползвам иго или сиджик ме локализира почти точно да има нялколко метра разлика.Това са мойте наблюдения.
[Quote]Нека други потребители обективно да потвърдят или отрекат инфото за GPS-а и най-вече за луфта от 1 мм?!
Не бих желал да бъда собственик на устройство от този клас с проблеми от подобно естество. [/Quote]
За луфта между дисплея и тялото - аз нямам луфт! Нямам луфт и между капака за сим-картата и флаш картата. Единствено трябва въпросния капак като се слага на телефона малко да се натисне навътре - влиза си префектно.
GPS-а не мога да кажа нищо - не съм го ползвал много.
Интересно ми е ferdyferdy - а ти какъв телефон имаш? И защо си се заял с Desire HD?
Не бих желал да бъда собственик на устройство от този клас с проблеми от подобно естество. [/Quote]
За луфта между дисплея и тялото - аз нямам луфт! Нямам луфт и между капака за сим-картата и флаш картата. Единствено трябва въпросния капак като се слага на телефона малко да се натисне навътре - влиза си префектно.
GPS-а не мога да кажа нищо - не съм го ползвал много.
Интересно ми е ferdyferdy - а ти какъв телефон имаш? И защо си се заял с Desire HD?
Пробвахте ли новата Opera mobile 10.1...споделете впечатления ако сте я свалили
Mozilla по добре ли е от този
Mozilla по добре ли е от този
Аз пробвах firefox beta2 - не е лоша, бързо отваря страниците, като цяло - става.
Единствено ме подразни това, че преди да сложа вградения браузър "по подразбиране" да отваря страниците - дори и да ползвам firefox, като отварям нов таб винаги ме питаше дали да го отвори с вградения браузър (Интернет) или с firefox.
Дано финалната версия на firefox да е добра.
Поздрави.
Единствено ме подразни това, че преди да сложа вградения браузър "по подразбиране" да отваря страниците - дори и да ползвам firefox, като отварям нов таб винаги ме питаше дали да го отвори с вградения браузър (Интернет) или с firefox.
Дано финалната версия на firefox да е добра.
Поздрави.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Firefox върви добре на Н900..,но пак е по-бавен от вградения браузър. Като цяло обаче има доста подобрения от миналите версии. Хубавото е на Firefox като приближиш дадена страница ти я дава точно по самия размер на дисплея.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
При мен също няма никакви луфтове
firefox beta2 почти става за употреба. Все още е бавен, макар че има голям напредък спрямо по-старите версии.
Прехваления телефон взе нещо май да издиша:D
Я марш при тиранозаврите от времето на симбиан:D
Ти разлика от браузер и ОС можеш ли да направиш(woo)
Ти разлика от браузер и ОС можеш ли да направиш(woo)