Desire HD
Re: HTC Desire HD
Да и това го има въпреки че тук малко се лигавят с Гаранцията и аз лично съм имал проблем с едно HTC закупено от Глобул,
Ако цената коренно се различава с едно 300 400лв.. мисля че няма смисъл.
Да не говорим че цената за ПРЕ ОРДЕР е по ниска, понеже все едно купуваш Апарата още преди да е в Наличност и съответно затваряш едни Парички.. нещо подобно е при закупуването на Апартамент още като не е завършен.
Все пак дадох линка за хора, на който не им се чака и цената ги устроива.
Ако цената коренно се различава с едно 300 400лв.. мисля че няма смисъл.
Да не говорим че цената за ПРЕ ОРДЕР е по ниска, понеже все едно купуваш Апарата още преди да е в Наличност и съответно затваряш едни Парички.. нещо подобно е при закупуването на Апартамент още като не е завършен.
Все пак дадох линка за хора, на който не им се чака и цената ги устроива.
Мисля че когато стъпи на БГ пазара Без договор ще е Минимум 1280 1300 ЛВ МИНИМУМ. Скоро ще се разбере.
еми колкото толкова, дадох 1040 за херо, беше един хубав слънчев ден.
Аз платих 1250 за Touch HD беше Също Хубав слънчев Ден .. Вече не правя такива ГРЕШКИ, обикновено в БГ има много "Гъзета" Който са спестили някой лев.. и не си правят добре сметката и искат най най новия телефон и прочие.. и не мога да ги разбера защо След като излезне официално го има на БГ пазара този апарат след не повече от 2-3 до 4 месеца Ще го има по Разни Заложни къщи и Интернет Обяви на Половин цена.. закупен от хора.. който не са си направили разчет на парите.. аз мисля този път лично да се възползвам от това и не виждам смисал да се нариват 1200 1300 лв за телефон при положение че скоро ще го има на Половин цена:)
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Да, скоро ще се разбере, дано не полудеят търговците..
Не съм съгласен за pre order цената - тя по принцип е по-надута и след това пада бързо. Единствената далавера, че ще си от първите собственици на телефона. Иначе и аз очаквам тук цена 1200 -1300 лв.
имам си бюджет "и аз съм човек". включва предимно бири и джаджи.
не е безкраен и мисля, че повече от 900 лева без ддс няма да дам. като извадим и сумата на нексуса ми на старо, се получава съвсем прилична сума за ъпгрейда.
не е безкраен и мисля, че повече от 900 лева без ддс няма да дам. като извадим и сумата на нексуса ми на старо, се получава съвсем прилична сума за ъпгрейда.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
[Quote]имам си бюджет "и аз съм човек". [/Quote](yes);)
В България ще е по-евтин и с гаранция, но ще дойде по-късно.
ето така трябва да се поства - с оптимизъм и позитивизъм.
предлагам да е по 300 лева при върнат стар домакински уред, може троен чушкопек.
предлагам да е по 300 лева при върнат стар домакински уред, може троен чушкопек.