Desire HD
Re: HTC Desire HD
2.2.1, но аз не съм с desire HD
MaxMaraa - има я тази опция и в Desire HD:
settings>wireless & networx >wi-fi settings
натисни на бутона menu (долу под дисплея)>advanced.
Тук ще видиш МАС адреса на телефона ти и можеш да го дадеш на системните ви администратори да го допълнят в access list-ата на устройствата, които имат достъп с мрежата в работата ти.
Надявам се да си успяла.
Поздрави. :)
settings>wireless & networx >wi-fi settings
натисни на бутона menu (долу под дисплея)>advanced.
Тук ще видиш МАС адреса на телефона ти и можеш да го дадеш на системните ви администратори да го допълнят в access list-ата на устройствата, които имат достъп с мрежата в работата ти.
Надявам се да си успяла.
Поздрави. :)
Здравей, влизам но там няма нищо подобно (blush) имам IP settings , но прокси никъде няма (blush)
Здравей,
Допълних предишния ми пост - виж го.
;)
Допълних предишния ми пост - виж го.
;)
Много мерсиииииии, но за съжаление точно те искат да нямаме достъп от мобилни устройства :D, за това ако имаше прокси, щеше да стане тайничко, но карай!! (whistle)
Е, sorry в този случай...
:D(yes)
То има логика да няма достъп от мобилни устройства, но само от такива с Уин Мобайл - и при нас от такива се получиха проблеми с троянци.... Но само от Уин Мобайл.
Така че може би сис-админите ви се презастраховат...
:D(yes)
То има логика да няма достъп от мобилни устройства, но само от такива с Уин Мобайл - и при нас от такива се получиха проблеми с троянци.... Но само от Уин Мобайл.
Така че може би сис-админите ви се презастраховат...
Възможно ли е при андроид да се прикачи usb флашка към телефона с преходник, както става на N900?
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
За сега тази екстра я няма още. Следя из целия нет дали няма да излезне решение, но за сега няма такова....гледах на нокия N8 и много ми хареса тая екстра. Каквото и да имаш на флашката телефона го изпълнява - филми, музика ....(whistle)
Имам една голяма молба към някой собственик на този апарат от София с влечения към употребата на бира:D
Молбата ми е ако е възможно в някое заведение все ми е тая къде на по няколко бири да разгледам подробно и тествам телефона. Питиета ги плащам аз(beer)(yes)
Молбата ми е ако е възможно в някое заведение все ми е тая къде на по няколко бири да разгледам подробно и тествам телефона. Питиета ги плащам аз(beer)(yes)
Мога да го взема от Глобул на изплащане, за една година тотала е 816 лв. Според вас заслужава ли си тази оферта?
Абонаментния план е без значение в случая.
Абонаментния план е без значение в случая.