Desire HD
Re: HTC Desire HD
[Quote]Мога да го взема от Глобул на изплащане, за една година тотала е 816 лв. Според вас заслужава ли си тази оферта?[/Quote]
За мен си заслужава. ;)
Имам го от почти месец, без никакви забележки.
ПП: аз го взех с почти 200 лв. отгоре, но не съжалявам.
Поздрави и успех!
(yes)(beer)
За мен си заслужава. ;)
Имам го от почти месец, без никакви забележки.
ПП: аз го взех с почти 200 лв. отгоре, но не съжалявам.
Поздрави и успех!
(yes)(beer)
Около 2,5 дни при 45 мин. разговори, 1 час wifi internet и по малко от другите възможности. :)
Скайпа може ли да е постоянно включен или като няма няколко минутна активност андроида сам изключва приложението и после трябва да се канектна пак?
Скайпа е постоянно включен и след като веднъж въведеш име и парола после автоматично се вързва. А след като веднъж си вързан, дори и минимизирана програмата си работи във фонов режим.
Поздрави.
Поздрави.
A az iskam da popitam tozi HTC Desire HD po dobar li e ot Nokia X6 ?? ot gledna tochka na Camera i zvuk i sarvirane v I-net prez WiFi
Мисля, че от гледна точка на интернет е много по-напред от Х6, а от камера - nokia има по-добри камери от htc, така че камерата (поне аз така мисля) на нокията е по-добра. Или по-скоро настройките й.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Сравнявате DHD с X6?!?!?!?!?...да се смея ли, да плача ли...:D:D:D:D
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Няма какво да се смееш... човека явно не разбира и затова пита. Той ако знаеше няма да задава този въпрос.X6 специално е мн дървен тел.и дори камерата не мисля,че е на по-добро ниво от HTC.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Няма нужда да си специалист, за да видиш че сравняваш несравними неща...