Desire HD

Boixos Nois
Регистриран: 30 яну 2006, 21:00

Re: HTC Desire HD

Мнение от Boixos Nois » 24 дек 2010, 18:58

renita_ltd
Честито и с здраве да си го ползваш!
Искам да те питам м/у SGS и HTC D HD,кой ти по харесва като цяло от двата модела?

renita_ltd
Регистриран: 22 фев 2007, 15:56

Мнение от renita_ltd » 24 дек 2010, 21:07

Благодаря :)
Относно двата телефона, ами и двата ми харесват. В момента се радвам на ХТЦто, защото ми е нов. Иначе и двата си имат минуси и ако се вземат само положителните неща ще стане перфектен телефон, но няма такова животно :D .
Първо да уточня, че телефоните не са рутвани или с къстам ромове и фиксове.
На галакси ми харесват повече цветовете, но пък екрана на ХТЦ е по-голям.
Филмите на галакси вървят по-добре. Особено вградения плейър на ХТЦ изобщо не става. Получава се разминаване между звук и картина. С Vplayer положението се оправя, но картината при самсунга е доста по-ясна.
За звука при ХТЦ още се колебая, защото като го взех беше доста тих, сега е по-добре. При разговор не мога да кажа, защото си сменям оператора и ХТЦ е блокиран към новия. На 3.01 ще имам мрежа и ще мога да преценя.
Повечето РАМ памет при ХТЦ си оказва влияние и работи по-бързо и гладко при повече отворени приложения.
Страниците в интернет ги отварят еднакво бързо, но при повече флаш ХТЦ се справя по-добре с местенето на страницата по екрана.
Не съм фотограф, но снимките в затворено пространство на галакси ми харесват повече.
И sense на хтц както вече казах ми е слабост от както излезе :) и старата ми Омния е с него (бледо подобие на оригинала де) . В това отношение самсунг имат много работа.
Не съм пробвала гпса.

пп Това са само мои наблюдения, отговарям основно на Boixos Nois. Ако за някой тази информация е полезна,радвам се, ако не МОЛЯ, НЕ ПОЧВАЙТЕ БЕЗСМИСЛЕНИ СПОРОВЕ. И двата телефона са много добри.

damyaniq
Регистриран: 11 ное 2010, 10:49

Мнение от damyaniq » 24 дек 2010, 21:13

Със здраве да си ползвате телефончето!Можете ли да споделите кое не Ви хареса в Galaxy S,че минахте на HTC Desire HD?Благодаря! Весела Коледа!(beer)

renita_ltd
Регистриран: 22 фев 2007, 15:56

Мнение от renita_ltd » 24 дек 2010, 21:24

Отговорът е съвсем различен от очаквания. Не живея в България и всяка година с изтичане на договора към оператора си взимам нов телефон. Няма перфектен телефон.И двата имат недостатъци, но си ги харесвам :) Весела Коледа.

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Мнение от edin » 25 дек 2010, 15:42

Колеги, дайте съвет. Някой има ли проблем с G сензора? При мен понякога се получава. От вертикален режим си минава сам в хоризонтален и обратно. С възтановяване на фабричните настройко не се оправя:) Много рядко се случва, но все пак се случва. Не е и от калебрирането. Възможно ли е да е хардуерен проблем?

jorjino
Регистриран: 27 фев 2008, 15:47

Мнение от jorjino » 25 дек 2010, 17:45

Честита Коледа!

Ако беше хардуерен проблем - мисле, че щеше постоянно да го прави...:|

Кога го получи - преди или след последния ъпдейт?

Не съм срещал такъв проблем досега, ако искаш потърси и тук: xda-developers.
Поздрави.(yes)

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Мнение от edin » 25 дек 2010, 19:04

След последния ъпдейт малко се пооправи, ама като казвам малко действително е малко:) Според Мост компютърс, които официално сервизират хтц от глобул, проблема може би е хардуерен и след нова година ще го пращам за две седмици на екскурзия в Румъния:) Но все пак ако някой някъде е имал този проблем и е писал за решението му би ми било полезно:)

jekolinio
Регистриран: 27 дек 2010, 12:02

Мнение от jekolinio » 27 дек 2010, 12:09

Здравейте,исках да попитам телефона наистина ли се update-ва автоматично,защото исках да си поръчам телефона без никакъв план,обач от м-тел ми казаха,че се update-ва автоматично и заради това идват големи сметки.Вярно ли е??

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 27 дек 2010, 12:28

Не, спокойно, това може да се спре, а консултантите в магазините са идиоти.

jekolinio
Регистриран: 27 дек 2010, 12:02

Мнение от jekolinio » 27 дек 2010, 12:49

Мерси,а как мога да задам забрана да се updateva автоматично (какво точно се update-ва)

Отговори