Desire HD
Re: HTC Desire HD
[Quote]А някой да знае за htc thunderbolt ???? Нещо подобно за в България ще има ли ??? Иска ми се и камера за видео разговор, защото често провеждам такива :) ????[/Quote]
Със сигурност ще има подобен телефон от HTC (според мен) и за Европа ако не и малко по-добър.
И след като в 2.3 версия на Андроид ще има поддръжка на видеоразговор ще е препоръчително новите телефони да имат и предна камера. А тези от топ новото - задължително.
Но не го очаквай в БГ преди края на 2011 г. :|
Поздрави.
Със сигурност ще има подобен телефон от HTC (според мен) и за Европа ако не и малко по-добър.
И след като в 2.3 версия на Андроид ще има поддръжка на видеоразговор ще е препоръчително новите телефони да имат и предна камера. А тези от топ новото - задължително.
Но не го очаквай в БГ преди края на 2011 г. :|
Поздрави.
Искам да си го взема с преподписване на глобул unlimited 24.90 колко ще излезе?
Другия въпрос мие колко му държи батерията-сега съм Iphone 3g и я зареждам на 2дни с малко разговори и музика ползвам?Поне ден държи ли?
Другия въпрос мие колко му държи батерията-сега съм Iphone 3g и я зареждам на 2дни с малко разговори и музика ползвам?Поне ден държи ли?
[Quote]колко му държи батерията[/Quote]
Знаеш, че това е много субективно.
При моето ползване ( 30-45 мин./ден разговори, около 15-45 мин. интернет през wi-fi, сихнронизации един или два пъти на ден през wi-fi мрежа и ръчно, малко снимки, 30-45 мин. bluetooth връзка с hands-free) и ако ползвам sense- (интерфейса на HTC) ми държи батерията около 2-2,5 дни.
Ако ползвам един друг интерфейс - adw launcher ex - тогава ми държи 3 дни.
Относно преподписването с Глобул - не съм запознат - нека някой знаещ да се включи.
(yes)(beer)
Знаеш, че това е много субективно.
При моето ползване ( 30-45 мин./ден разговори, около 15-45 мин. интернет през wi-fi, сихнронизации един или два пъти на ден през wi-fi мрежа и ръчно, малко снимки, 30-45 мин. bluetooth връзка с hands-free) и ако ползвам sense- (интерфейса на HTC) ми държи батерията около 2-2,5 дни.
Ако ползвам един друг интерфейс - adw launcher ex - тогава ми държи 3 дни.
Относно преподписването с Глобул - не съм запознат - нека някой знаещ да се включи.
(yes)(beer)
А на мен, защо ми държи по 8 часа? Че говоря, говоря ама не повече от теб! И ако ми искара 2 дни, ще направя банкет!
Да си правил някакви специални настройки?
Да си правил някакви специални настройки?
[Quote]При моето ползване ( 30-45 мин./ден разговори, около 15-45 мин. интернет през wi-fi, сихнронизации един или два пъти на ден през wi-fi мрежа и ръчно, малко снимки, 30-45 мин. bluetooth връзка с hands-free) и ако ползвам sense- (интерфейса на HTC) ми държи батерията около 2-2,5 дни. [/Quote]
Мога да се хвана на бас, че ако всичко описано го правиш го зареждаш всяка вечер:D
Мога да се хвана на бас, че ако всичко описано го правиш го зареждаш всяка вечер:D
(yes) Даже по 2-ти на ден!
Недей да се хващаш на бас е че ще загубиш.
:)
Батерията ми наистина държи по толкова, но с няколко малки трика :
Ползвам adw launcher ex
Сложил съм тъмен, почти черен тапет
Ползвам уиджет само за календара
И преди време калибрирах батерията
Само на 2Г съм, 3Г при необходимост
А, и синхронизациите съм ги направил 2 пъти на ден или ръчно като имам под ръка безжична мрежа.
В момента ползвам Сенса и батерията падна на 2,5 дни.
Поздрави.(beer)(beer)
Батерията ми наистина държи по толкова, но с няколко малки трика :
Ползвам adw launcher ex
Сложил съм тъмен, почти черен тапет
Ползвам уиджет само за календара
И преди време калибрирах батерията
Само на 2Г съм, 3Г при необходимост
А, и синхронизациите съм ги направил 2 пъти на ден или ръчно като имам под ръка безжична мрежа.
В момента ползвам Сенса и батерията падна на 2,5 дни.
Поздрави.(beer)(beer)
Тоест си осакатил пълноценното ползване на телефона, заради някакви илюзорни 3 дни без зареждане. Кому е нужно? Колеги, намислил съм на дхд да си сложа дейта картата и да го използвам само като мини нет таблет, според вас тъпа или разумна ми е идеята? Така и така заради слабата батерия съжителството с телефонията е кратко...
Както са написали преди мене ти просто го използваш само като телефон,но да правиш това с един смартфон означава да използваш 5% от възможностите му:) Просто телефонията е една от многото неща,който предлага един съвременен смартфон:) Заради батерията не си заслужава-просто имаш телефон за 1000 лв. и го използваш по същия начин като телефон за 100 лв. ! Зареждам всеки ден вечерта и това си е:) Съвременните смартфони слабото им място продължава да е батерията:)
Съгласен съм, че слабото място на съвремените телефони е батерията. Хардуера и софтуера се развива с главоломни стъпки в сравнение с батериите. Дано скоро да излезат нови видове батерии, че иначе ще си ходим с зарядно в джоба и ще търсим като електрическите коли най-близкия контакт да ги заредим. :S
Всеки решава как и дали да си ползва телефона.
Аз го ползвам предимно за работа, нямам включен дейта план и затова съм го ограничил за уиджети и др. според мен ненужни неща.
Ако ви е приятно да имате жив тапет - имайте си, аз не се нуждая. Както и постоянните синхронизации - на който му е нужно - да ги ползва.
Така че не ме нападайте как си използвам телефона и на колко време го зареждам.
По-добре кажете - намерихте ли някоя полезна програма или джаджа напоследък?
(beer)
Всеки решава как и дали да си ползва телефона.
Аз го ползвам предимно за работа, нямам включен дейта план и затова съм го ограничил за уиджети и др. според мен ненужни неща.
Ако ви е приятно да имате жив тапет - имайте си, аз не се нуждая. Както и постоянните синхронизации - на който му е нужно - да ги ползва.
Така че не ме нападайте как си използвам телефона и на колко време го зареждам.
По-добре кажете - намерихте ли някоя полезна програма или джаджа напоследък?
(beer)