Desire HD
Re: HTC Desire HD
С Rock Player правиш настройката за разкодиране на Windows 1251 и няма да имам маймуница :)
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Е тоя Windows 1251 го проуснах :D Сега пробвах, става. Мерси (yes)
Още малко впечатления:)
От няколко седмици ползвам апарата само като таблетче за нет. Според мен той само за това става:) Не знам тези които и говорят с него как смогват на тази батерия. При положение, че го ползвам само за интернет го зареждам поне по два пъти на ден. Това с постоянно включен скайп и писане там, и много често браузване + писане на мейли. Два пъти на ден в контакта минимум:|
За 15 дни 1 ГБ трафик. Ако говорих и по него щях да полудея:S
От няколко седмици ползвам апарата само като таблетче за нет. Според мен той само за това става:) Не знам тези които и говорят с него как смогват на тази батерия. При положение, че го ползвам само за интернет го зареждам поне по два пъти на ден. Това с постоянно включен скайп и писане там, и много често браузване + писане на мейли. Два пъти на ден в контакта минимум:|
За 15 дни 1 ГБ трафик. Ако говорих и по него щях да полудея:S
По колко часа на ден говориш , за да не го използваш като телефон , заради батерията ???
Доста, не знам колко точно не си следя мин на ден. Но като цяло батерията бързо си пада на ДХД. Дори и при активно ползване само на нет зарежданията са поне два пъти на ден от лични впечатления.
С това говорене няма да намериш явно телефон ( смартфон ) , който да издържа на твоето натовараване:) И те питах приблизително,защото и с час говорене,интернет 2-3 часа телефона издържа 1 ден:) Най-много харчи дисплея и тук може да намалиш стойноста на 30%,което пак е добре,ако не си много взискателен:)
[Quote]За 15 дни 1 ГБ трафик.[/Quote]
60-70 мегабайта на ден? Това са 3-4 клипа в youtube. През какво правиш трафика, 3G или Wi-Fi?
60-70 мегабайта на ден? Това са 3-4 клипа в youtube. През какво правиш трафика, 3G или Wi-Fi?
За 15 дни е малко 1 ГБ :) На ден 60-70 МБ ,което не е никак много,ако го използваш ,както казваш само за интернет:)
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Spb Mobile Shell за Android!
http://softandroid.ru/programm/systems/6807-srv-mobile-shell-rabochiy-stol-ot-srv-mobile.html
http://softandroid.ru/programm/systems/6807-srv-mobile-shell-rabochiy-stol-ot-srv-mobile.html
Колега пробвай един ден без скайп и виж колко ще те изкара батерията.При мен скайпа бута много батерията.