Desire
Re: HTC Desire
olslccioe ;d [kf-wep[[ kcceiwfhos jak-3.5mmmm:D
При мен се подобри зареждането. Сега стига до заветните 4209mV обаче по някога телефона си мисли че са толкова и за малко време пада до 95%. Но като цяло е по добре :)
Жака е стандартен ;)
Жака е стандартен ;)
-
- Регистриран: 08 дек 2010, 09:47
относно гаранцията на тези интернет покупки можели да им се има доверие на магазините , че ще оправят дадения дефект съгласно дадените ословия в гаранциония срок корекно.(blush) Защото смятам да исползвам тяхните услуги поради добрата цена на GSM
За приложението за новините след смяна на сд карта и фактори ресет, вече не мога да добавя днес.бг през Add feeds не излиза нищо не действа не може да се добави нищо освен съществуващите rss news, някой може ли да помогне?
С коя програма четеш новините?
Ами бях с днес.бг преди да сменя сд-то, ама няма значение сега каквото и да напиша в Add feeds тръгва да търси и това е нищо много странно?А програмата си е фабричната на htc sense , news widgets преди си работеше перфектно пишеш в add feeds днес и ти излиза и го добавяш сега пишеш и нищо в крайна сметка не съм правил нищо освен фактори ресет и нова карта и после не мога да го настроя???(blush)
Пробва ли с Google Reader, има я в маркета, аз мисля да си я сваля, иначе преди четях новините с RSS на Mtel - има я в маркета, но не се държи понякога коректно с моя Desire
http://www.dnes.bg/rss.php - добавих този адрес и се появиха новините.
Ами стана но с добавяне add from rss и точния адрес интересно ,че преди чрез add feeds работеше само пишеш примерно днес и ти излиза автоматично но както и да е благодаря за отзивчивостта ви колеги:D
пробвай и pulse, вече е безплатен за android