Desire
Re: HTC Desire
ми защо гледаш сайтове, просто влез в менюто за ъпдейт и си го направи както току що направих и аз (yes)
Apps. -> Settings -> About phone -> System software updates -> Scheduled check!
Phone software updates
Apps. -> Settings -> About phone -> System software updates -> Scheduled check!
Phone software updates
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
Може ли да ми кажеш какъв ти е Software number в момента след ъпдейта?
MENU> Settings> About Phone> Software Information> Software number
MENU> Settings> About Phone> Software Information> Software number
-
:) дам и аз се чудя какви ли са новостите?
Ако нямам включен пакет за интернет трафик в плана ми, как мога да си настроя телефона да не се ъпдейтва за актуализиране на статусите. Искам само когато имам WI-FI аз сам да си пускам ъпдейтите за да нямам после проблем със сметката. Как се прави?
-
menu/settings/Wireless & networks/mobile networks ;)
Като спреш нета през оператора от посочения горе път,ще може да ъпдейтваш и влизаш в нета само ако преди това си се вързал към някоя wi-fi мрежа.
Като спреш нета през оператора от посочения горе път,ще може да ъпдейтваш и влизаш в нета само ако преди това си се вързал към някоя wi-fi мрежа.
Чувал съм, че телефона дори при изключен нет, ако си направил синхронизация с г-мейл или фейса, той пак си се ъпдейтва и си дърпа трафик. Възможно ли е това? При изключен нет да се ъпдейтва?
-
Не!
Можеш да направиш проба и сам,изключи нета през оператора(data) и през wi-fi и пробвай да ъпдейтнеш времето ако не стане значи не ти ползва нета от оператора и си го спрял успешно.
Можеш да направиш проба и сам,изключи нета през оператора(data) и през wi-fi и пробвай да ъпдейтнеш времето ако не стане значи не ти ползва нета от оператора и си го спрял успешно.
[Quote]При изключен нет да се ъпдейтва?[/Quote]
Зависи как си го изключил:D
tongle data е истината,тегли я от маркета
Зависи как си го изключил:D
tongle data е истината,тегли я от маркета
-
[Quote]Поредния ъпдейт, вече почнаха всяка седмица, някой да знае какви са новостите?[/Quote]
като цяло, най вече нова радио версия- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=862820
- New radio - 32.49.00.32U_5.11.05.27
- New version of Flash than 2.10.405.2
- New Facebook app version 1.4.1
- New "Related" tab in the Market
- New "Group message" button in Messages
като цяло, най вече нова радио версия- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=862820
- New radio - 32.49.00.32U_5.11.05.27
- New version of Flash than 2.10.405.2
- New Facebook app version 1.4.1
- New "Related" tab in the Market
- New "Group message" button in Messages