Desire
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
Re: HTC Desire
За какво му е допалнително приложение за спиране на data???
Ами явно не си се парил като новобранец в андроида:D
Тонгъла е най лесно и сигурно за спиране на дата трафика:) особено когато нямаш пакет с данни
Тонгъла е най лесно и сигурно за спиране на дата трафика:) особено когато нямаш пакет с данни
-
Искаш да кажеш,че като си спра нета от тук [B]menu/settings/Wireless & networks/mobile networks[/B] може да продалжи да ме тарифира така ли??? Все пак вече се ползва андроид 2.1/2.2 незнам как е с по старите версии макарче имах 2 седмици сони ериксон X10 с 1.6 преди време,но не помня и там да съм имал проблеми.
След като неможе да ъпдейтне времето значи нета е спрян и няма нужда от излишни приложения според мен.
След като неможе да ъпдейтне времето значи нета е спрян и няма нужда от излишни приложения според мен.
[Quote]Искаш да кажеш,че като си спра нета от тук menu/settings/Wireless & networks/mobile networks[/Quote]
Да можеш,но с тонгъла става само с един клик в/у иконата;)
Да можеш,но с тонгъла става само с един клик в/у иконата;)
-
:D а колко клика са докато си свалиш тонгъла :D
по същата логика може да си свалиш шорткът на дисплея на икона и с едно кликане да минаваш на on или off,ако държиш на едно кликане и то пак без излишни приложения ;) ,аз помислих че искаш да кажеш че познатия начин за спиране на data без приложение изпуска трафик.
по същата логика може да си свалиш шорткът на дисплея на икона и с едно кликане да минаваш на on или off,ако държиш на едно кликане и то пак без излишни приложения ;) ,аз помислих че искаш да кажеш че познатия начин за спиране на data без приложение изпуска трафик.
[Quote]по същата логика може да си свалиш шорткът на дисплея на икона и с едно кликане да минаваш на on или off,ако държиш на едно кликане и то пак без излишни приложения [/Quote]
Естествено, нали Sence има специален уиджет за тази цел, да включва и изключва връзката през оператора, както и други за WiFi и Bluehooth.
Естествено, нали Sence има специален уиджет за тази цел, да включва и изключва връзката през оператора, както и други за WiFi и Bluehooth.
-
Нали и аз това казвам,че е по естествено от колкото [B]tongle data[/B] :D
в 10 мнения се обсъжда едно елементарно нещо, за какво е изобщо програма като има шорткът за мобилния нет... програма трябва единствено за трафика и тя е 3G Watchdog!
-
[Quote] за какво е изобщо програма като има шорткът за мобилния нет...[/Quote]
Прочети предишния пост преди твоя да не го цитирам и него.
Питай [B]rado243[/B] ,а не мен :D
[Quote]програма трябва единствено за трафика и тя е 3G Watchdog![/Quote]
Сега е свалих програмата,би била много полезна на тези който не са с неограничен интернет ;)
Прочети предишния пост преди твоя да не го цитирам и него.
Питай [B]rado243[/B] ,а не мен :D
[Quote]програма трябва единствено за трафика и тя е 3G Watchdog![/Quote]
Сега е свалих програмата,би била много полезна на тези който не са с неограничен интернет ;)