Desire
Re: HTC Desire
При проверка през телефона за нов ъпдейт, не открива сървъра, тоест нещо като "увисване" на Chek in - при вашите апарати как е, искам да знам дали не е от проблем от при тях или в моя апарат :)
При мен няма проблем, откри обновяване и го изтегли. Явно е нещо дребно, защото стана много бързо.
Искам да попитам следното:
Маркета ми е ъпдейтнат и сега с е тази нова визия. Как мога да го махна този упдейт и да го върна към първоначалния си облик. В смисал ако му дам ънинстал, няма ли да го деинсталирам целия маркет? Искам само да махна този ъпдейт. Как?
Маркета ми е ъпдейтнат и сега с е тази нова визия. Как мога да го махна този упдейт и да го върна към първоначалния си облик. В смисал ако му дам ънинстал, няма ли да го деинсталирам целия маркет? Искам само да махна този ъпдейт. Как?
Защо искаш стария ? Новият е много по-информативен :)
а сега би ли пробвал, в смисъл да ми кажеш дали поне ти пише, че няма нов ъпдейт, защото при мен само си пише Checking... и нищо не намира, преди ми изписваше поне че няма ъпдейт, ако само при мен е така, ще му правя ресет?
Не съм казал, че го искам, но искам да разбера ако ми скефне след време, дали мога да върна стария му вид.
Между другото ако трябва да ти отговоря на твоя въпрос, по начина, по който ти си ми отговорил (демек вместо да ми отговориш, ми задаваш друг въпрос), трябва да ти отговоря така: Теб пък какво те интересува защо искам стария :P
Нищо лично, искам прост отговор, вместо да задълбаваме. :)
Между другото ако трябва да ти отговоря на твоя въпрос, по начина, по който ти си ми отговорил (демек вместо да ми отговориш, ми задаваш друг въпрос), трябва да ти отговоря така: Теб пък какво те интересува защо искам стария :P
Нищо лично, искам прост отговор, вместо да задълбаваме. :)
Искам и да питам нещо друго. Показването на времето черпи ли трафик. Може ли да си изключа нета от оператора и времето да си ми работи актуално, без да ми товари сметката?
Няма проблем при мен, проверката мина нормално.
[B]lichko[/B]
[Quote]Показването на времето черпи ли трафик[/Quote]
Да, незначителен трафик има.
[B]lichko[/B]
[Quote]Може ли да си изключа нета от оператора...[/Quote]
Да, можеш да ползваш само връзка през WiFi. Има уиджет за тази цел, ако ти се налага често да го включваш и изключваш.
[B]lichko[/B]
[Quote]Показването на времето черпи ли трафик[/Quote]
Да, незначителен трафик има.
[B]lichko[/B]
[Quote]Може ли да си изключа нета от оператора...[/Quote]
Да, можеш да ползваш само връзка през WiFi. Има уиджет за тази цел, ако ти се налага често да го включваш и изключваш.
Благодаря ти, ще се прави ресет и повече спирам с програми извън маркета,че вече трети ресет,прецаквам си време в тъпотии :)
Имате ли представа дали може да се качи безплатно Sygic или Ndrive на HTC Desire ??? Мерси предварително !