Desire
Re: HTC Desire
Може ли някой да ми каже .Може ли на телефона когато слушам радио да ми изписва коя песен тече и кой е изпълнителя.Снощи видях такова нещо но не си спомням модела Аипфон или Сони беше
За запис не знам, обаче за разпознаване може да се ползва Shazam може би става и със Soundhound но не съм пробвал с нея.
[Quote]Може ли на телефона когато слушам радио да ми изписва коя песен тече и кой е изпълнителя.[/Quote]
Мисля,че радиото трябва да е с[i] [B]RDS[/B][/i].:)
Мисля,че радиото трябва да е с[i] [B]RDS[/B][/i].:)
HTC Desire
Здравейте! Ползвам телефона от 4 месеца. Напоследък забелязах, че когато пускам плеъра и сменям пените телефона се рестартира и друго - преди можех да гледам бтв online във full screen режим, също така и vbox7. Сега като му дам тази опция и екрана "запецва" - може да се гледа без да се увеличава само. Някой имал ли е този проблем?
-
- Регистриран: 05 май 2010, 10:29
Някой може ли да ми обясни какво носи последния ъпдейт на Adobe Flash Player 10.1? Мисля да го деинсталирам ъпдейта, тъй като заема 11 МВ от паметта и немога да го преместя на картата :X. А ми трябва памет за да инсталирам последния Android ъпдейт ...
P.S. Някой чувал ли е нещо, дали ще получим новия HTC Sense ?
P.S. Някой чувал ли е нещо, дали ще получим новия HTC Sense ?
AMOLED ili TFT
"заради недостиг на AMOLED екрани компанията започна да използва TFT панели." Като си купувам телефон как да позная какъв му е дисплея. Дали има чак такова значение че не е АМОЛЕД. Какво мислите по въпроса.
Re: AMOLED ili TFT
Има и хора не харесващи AMOLED:
http://www.mobile-review.com/articles/2011/inuse-wave.shtml
Всичко е въпрос на вкус, разглеждал съм малко Desire с TFT и не бих казал че е по-лош, а просто различен.
http://www.mobile-review.com/articles/2011/inuse-wave.shtml
Всичко е въпрос на вкус, разглеждал съм малко Desire с TFT и не бих казал че е по-лош, а просто различен.
root
Вчера си рутнах телефона и сложих 2.3.2. Не е зле обаче мн ми липсва Facebook for HTC sence. И въпреки че ползвах launcher pro сега виждам че Sence си е голямо предимство (cyber). А рутването става горе долу лесно ;)
Върнах и предходната версия на радиото че със най новата от последния update често се случваше просто ей така да ми изчезва целия сигнал :|
Върнах и предходната версия на радиото че със най новата от последния update често се случваше просто ей така да ми изчезва целия сигнал :|
Re: Desire vs Legend vs Wave
Oт това което си изброил - Desire.
[Quote]има ли голяма разлика между Супер Амолед-а на Самсунга и Амолед-а на Дизайър[/Quote]
Desire няма AMOLED, както и S8530 Wave II. Дисплеят на S8500 Wave пък е доста по-малък.
[Quote]има ли голяма разлика между Супер Амолед-а на Самсунга и Амолед-а на Дизайър[/Quote]
Desire няма AMOLED, както и S8530 Wave II. Дисплеят на S8500 Wave пък е доста по-малък.
Здравейте пичове! Имам един въпрос.Искам да си купя телефон и се колебая между Дизайър ,Уейв и Легендата и ще съм много благодарен ако някой ми помогне в избора.В момента клоня към Дизайр-а,но единственото нещо което ме дърпа да не си го купя е батерията,та как е тя при тези от вас който го ползвате за браузване,чатене и разговори (по час-два на ден) ? И има ли голяма разлика между Супер Амолед-а на Самсунга и Амолед-а на Дизайър ? Благодаря ви предварително ! :)