Desire
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Re: HTC Desire
Здравейте, вече и аз горд собственик на Desire. Искам да попитам как да сваля снимка от сайт, който разглеждам с браузъра на телефона или с Опера мини... Рових, рових, но не намирам... ?
[Quote]вече и аз горд собственик на Desire[/Quote]
Честито! :)
[Quote]как да сваля снимка от сайт?[/Quote]
Задържаш пръст върху снимката, докато се появи изкачащо меню. Избираш Save Image и готово.
П.П Ползвам Dolphin Browser.
Честито! :)
[Quote]как да сваля снимка от сайт?[/Quote]
Задържаш пръст върху снимката, докато се появи изкачащо меню. Избираш Save Image и готово.
П.П Ползвам Dolphin Browser.
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Благодаря ти много, стана с браузъра на телефона, иначе имам и опера мини.
А защо когато говоря по телефона не ми излиза времетраене и като приключа няма CALL SUMMARY примерно? КАк се включва? Мъчих, мъчих, но не откривам опцията .. Сори, ама за първи път с андроид, преди само симбиан.
А защо когато говоря по телефона не ми излиза времетраене и като приключа няма CALL SUMMARY примерно? КАк се включва? Мъчих, мъчих, но не откривам опцията .. Сори, ама за първи път с андроид, преди само симбиан.
Времетреането на разговора се вижда горе вдясно докато говориш, но с прекъсването на разговора изчезва. От Call history можеш да разбереш колко си говорил.
Колебая се между HTC Desire и Samsung Nexus. Съвети?
Здравейте, може ли някой да ми препоръча БГ сайт за поръчка на силиконови калъфи за този телефон?
Кога ще пуснат 2.3 за Desire.Пишеше до няколко дни Incredible S и Desire HD получиха,а ние още не сме...Някой ако може да ни каже ще имаме ли по-ново версия на Сенс,говоря за Desire :|