Desire
Re: HTC Desire
с какъв телефон си, че ти насича - това го дават само за Desire и Google Nexus One? Макар, че става и за други но с насичане, както каза :) не е до мощ според мен, мисля че картата памет ти подържа по-малка скорост, тя играта отива в картата ... но не съм толко наясно и аз, предположение само ;)
Извниявай, ама кое е "това"? Аз говоря за работата с тефона като цяло, а не за нещо определено. Просто има някакъв бъг, може би.
аз мисля че отговори за играта която по предния пост съм написал, то иначе какво ще ти насича в този телефон, всичко върви много бързо :)
Значи до сега не съм имал никакво насичане, а съм го бъзикал не малко телефона. Не знам какъв ти е проблема при твоя телефон, но за насичане и дума не може да става. Някой пробва ли Voice to text да каже дали става и дали влиза в употреба?
Хора, препоръчайте хубав видео плейър.
Влез в Маркета и в търсачката напиши, mvideoplayer (аз съм с него) или meridianplayer. И двата са добри, като първия е само за видео и пише че възпроизвежда subtitles (.srt), а втория и видео и mp3. За сега няма да може да се гледа Divx видео, но когато пуснат ъпдейт от HTC, ще бъде възможно.
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Пиши след 2-3 седмици как се държи батерията - колко се влияе от ползване различните функции - яркост на дисплея, Wi-Fi, GPS, разговори. Интересно ми е колко държи при наличие на основните му предимства - мощен процесор и икономичен дисплей.
При по-интензивна употреба 1 ден, при умерена употреба 1,5-2 дена...
Аз не мога да разбера защо пише, че андроида харчи 40-50% от батерията при положение,че винаги изключвам приложенията (с таск килър).
"При по-интензивна употреба 1 ден, при умерена употреба 1,5-2 дена.."
- И аз съм на това мнение.
"При по-интензивна употреба 1 ден, при умерена употреба 1,5-2 дена.."
- И аз съм на това мнение.