Desire
Re: HTC Desire
Още не съм го рутнал, малко предпазливост не е излишна ;).
кой ще е тестовото зайче. кой ще се пренесе в саможертва заради другите :D
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Най-компетентния естествено..., а то не са много тези тука. Аман от разбиращи! :D
Ако ме изчакате да си го купя,аз ще се прежаля да съм първия..... :D:D
Ако ме изчакате да си го купя,аз ще се прежаля да съм първия..... :D:D
-
- Регистриран: 04 авг 2009, 21:43
Във all4android има подробно как се руутва Желанието и даже има един смелчага който го е руутнал ,и не е доволен затова по добре да се изчака по читав начин
пс.защо трябва да пиша едно мнение 2 пъти за да се побликува ,не е приятно особенно ако е дълго просто първото изчезна и не ми се случва за първи път(angry):X
пс.защо трябва да пиша едно мнение 2 пъти за да се побликува ,не е приятно особенно ако е дълго просто първото изчезна и не ми се случва за първи път(angry):X
стигнах до извода че няма смисъл да се рутва, андроид 2,2 ще има явно начин да се инсталира на картата... пък и аз си инсталирах каквото ми трябва, нямам нужда от още и пак имам 35 мб свободно :) но пък за геймъри не става, трябва си рутване (yes)
Това сигурно ли е че Android 2.2 ще поддържа тази опция за инсталиране на картата с памет?
няма как да е сигурно, поне така пишат по сайтовете .... ще чакаме и ще видим, но аз не бих го рутвал, просто не ми е нужно :)
Интересува ме дали този телефон има TV изход, и въобще някой успял ли е да си пусне филмче примерно на телевизора. На мен само звук ми тръгва. Екрана ми си стои черен, с леки трептения, но картина въобще не излиза.
Здравейте на всички! Тъй като тук е мястото, в което има повече разбиращи от мен относно този конкретен модел и като цяло Htc, искам да Ви поразпитам малко:) В момента се двуемя м/у Desire и HD2! Ще помоля някого, който наистина има знанията и желанието да ми каже своето обективно мнение относно моят казус и ако е възможно да ме насочи:) Другият ми конкретен въпрос е (извинявам се за некомпетентността:): Каква е в общи линии разликата м/у Андроид и Ундоус Мобайл и естествено коя е по-добрата платформа? Разбирам, че мнението на всеки е до известна степен субективно, но все пак се надявам да ми помогнете възможно най-много в избора! Благодаря на всички бъдещи помагачи предварително!!!:)
На твое място,бих избрал Дезире,при всички положения,няма място за сравнение(yes)
дезирето,има по добра батерия,по нов модел,по добър диспей(качествено различен),по малък,по добро видео и е с нова версия на андроид(yes).процесора и при двата е едини същ,вънщния вид по избор,цената също;):D;)
За операционна система,бих предпочел андроид,но това е малко субективно,ако си отворен за други марки телефони,бих ти препоръчал оделни модели на сони,моторола,нокия,самсунг.Иначе от HTC ,дезире е най добрия избор
(yes).успех при избора и се похвали какво си взел,и как го намираш,надявам се да съм ти помогнал
дезирето,има по добра батерия,по нов модел,по добър диспей(качествено различен),по малък,по добро видео и е с нова версия на андроид(yes).процесора и при двата е едини същ,вънщния вид по избор,цената също;):D;)
За операционна система,бих предпочел андроид,но това е малко субективно,ако си отворен за други марки телефони,бих ти препоръчал оделни модели на сони,моторола,нокия,самсунг.Иначе от HTC ,дезире е най добрия избор
(yes).успех при избора и се похвали какво си взел,и как го намираш,надявам се да съм ти помогнал