Desire
Re: HTC Desire
[Quote]seagate, jorjinio ги пише явно едно лице, [/Quote]
За твое сведение аз съм jorjino и нямам нищо общо с seagate! Вече ви гони параноята бе хора!
[Quote]просто много неграмотни работи - с изказване от типа процесор с работна честота 600 MHz е по-добър от този с 1GHz и РАМ-та не е от значение са смешни за хора които поне малко разбират от хардуер...[/Quote]
Не ми се спори, колегата jxp ти е отговорил много добре. (beer)
[Quote]трябва да си адски некомпетентен за да сравниш Нокия с Дезире... [/Quote]
Не знам кой е по-некомпетентен.....
[Quote]даже същия изкара резистивния дисплей по добър от капацитивния... [/Quote]
Никога не съм казвал, че резистивния дисплей е по-добър от капацитивния - не ми преиначавай постовете. Това, което съм, писал е, че резистивния дисплей на Нокиа Н900 е отлично настроен и е почти толкова добър, колкото и капацитивния. Все пак трябва да си пипнал телефона, а не да пишеш "наизуст".
Не ми харесва тона ти, това все пак е форум, който претендира, че е за зрели хора и такива, които са тук с цел да облемят опит и да си помогнат както могат.
За твое сведение аз съм jorjino и нямам нищо общо с seagate! Вече ви гони параноята бе хора!
[Quote]просто много неграмотни работи - с изказване от типа процесор с работна честота 600 MHz е по-добър от този с 1GHz и РАМ-та не е от значение са смешни за хора които поне малко разбират от хардуер...[/Quote]
Не ми се спори, колегата jxp ти е отговорил много добре. (beer)
[Quote]трябва да си адски некомпетентен за да сравниш Нокия с Дезире... [/Quote]
Не знам кой е по-некомпетентен.....
[Quote]даже същия изкара резистивния дисплей по добър от капацитивния... [/Quote]
Никога не съм казвал, че резистивния дисплей е по-добър от капацитивния - не ми преиначавай постовете. Това, което съм, писал е, че резистивния дисплей на Нокиа Н900 е отлично настроен и е почти толкова добър, колкото и капацитивния. Все пак трябва да си пипнал телефона, а не да пишеш "наизуст".
Не ми харесва тона ти, това все пак е форум, който претендира, че е за зрели хора и такива, които са тук с цел да облемят опит и да си помогнат както могат.
[Quote]с колко рам е н900[/Quote]
Memory
Up to 1GB of application memory (256 MB RAM, 768 MB virtual memory)
Ето и пълна спецификация:
http://maemo.nokia.com/n900/specifications/
Memory
Up to 1GB of application memory (256 MB RAM, 768 MB virtual memory)
Ето и пълна спецификация:
http://maemo.nokia.com/n900/specifications/
ами много просто 780лв. му е цената с карта от 5лв. такса плаща си таксата(неустойката) за една година:D
[Quote]Не ми харесва тона ти, това все пак е форум, който претендира, че е за зрели хора и такива, които са тук с цел да облемят опит и да си помогнат както могат.
[/Quote]
Ок, извинявай за което (yes) Прав си, това е форум, не съм имал N900, но името Нокия ме отчайва и хора като "seagate" също не ми отговарят с подобаващ тон
Re: jxp - при някои 3D игри е така, защото Desire явно няма графичен ускорител а Milestone има такъв, но това специално мен не ми трябва, защото не играя на игри... аз съм много доволен от HTC-то, защото нета е невероятно бърз и дисплея е страхотен... жалко че на слънце не се вижда почти нищо :)
[/Quote]
Ок, извинявай за което (yes) Прав си, това е форум, не съм имал N900, но името Нокия ме отчайва и хора като "seagate" също не ми отговарят с подобаващ тон
Re: jxp - при някои 3D игри е така, защото Desire явно няма графичен ускорител а Milestone има такъв, но това специално мен не ми трябва, защото не играя на игри... аз съм много доволен от HTC-то, защото нета е невероятно бърз и дисплея е страхотен... жалко че на слънце не се вижда почти нищо :)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]жалко че на слънце не се вижда почти нищо :) [/Quote]
Ако "обичаш" не ме цитирай.... 8)
Ако "обичаш" не ме цитирай.... 8)
-
Всеки си има мнение.., както и "ТИ" за евтината пластмаса.
[Quote]Ако "обичаш" не ме цитирай.... [/Quote]
това не го разбрах (woo) ... сигурно си писал някъде ама не съм чел всичко :D
това не го разбрах (woo) ... сигурно си писал някъде ама не съм чел всичко :D
[Quote][Quote]Не ми харесва тона ти, това все пак е форум, който претендира, че е за зрели хора и такива, които са тук с цел да облемят опит и да си помогнат както могат.
[/Quote]
Re: jxp - при някои 3D игри е така, защото Desire явно няма графичен ускорител а Milestone има такъв, но това специално мен не ми трябва, защото не играя на игри... аз съм много доволен от HTC-то, защото нета е невероятно бърз и дисплея е страхотен... жалко че на слънце не се вижда почти нищо :) [/Quote]
(yes)(beer)
Със здраве да си го ползваш HTC Desire-то! Много добър телефон и с бъдеще.
Щом ти върши работа - това е най-важното.
Малко offtopic: Аз съм така с Н900 - като изключим, че е Нокиа и отношението на Нокиа към крайните клиенти (имам предвид - тотална тишина за бъдещи ъпдейти, новини и т.н.) мога да кажа, че съм намерил това, което търся!
И дисплея се вижда сравнително добре на слънце. ;)
Поздрави.(beer)
[/Quote]
Re: jxp - при някои 3D игри е така, защото Desire явно няма графичен ускорител а Milestone има такъв, но това специално мен не ми трябва, защото не играя на игри... аз съм много доволен от HTC-то, защото нета е невероятно бърз и дисплея е страхотен... жалко че на слънце не се вижда почти нищо :) [/Quote]
(yes)(beer)
Със здраве да си го ползваш HTC Desire-то! Много добър телефон и с бъдеще.
Щом ти върши работа - това е най-важното.
Малко offtopic: Аз съм така с Н900 - като изключим, че е Нокиа и отношението на Нокиа към крайните клиенти (имам предвид - тотална тишина за бъдещи ъпдейти, новини и т.н.) мога да кажа, че съм намерил това, което търся!
И дисплея се вижда сравнително добре на слънце. ;)
Поздрави.(beer)
-
[Quote]това не го разбрах ... сигурно си писал някъде ама не съм чел всичко [/Quote]
Ще го прочетеш,ако не си...8)
Ще го прочетеш,ако не си...8)
-
И не ми се смей като някоя к*рва....