Desire
Re: HTC Desire
Благоря за съветите, но моята идея и въпрос беше да го взема на цена около 650 лева:)
Привет,
Чудя се между Legend и Desire.Една от причините да искам смартфон е да го ползвам и като навигация в колата.Кой от 2-та бихте ми препоръчали.Май за разделителната способност на Desire ....няма все още IGO.Някой успял ли е да я подкара?
И още нещо....към мтел съм....ако взема апарата от глобул....ще има ли някакви проблеми......примерно кодирани ли са в глобул....и най-вече проблем след това с интернета? Да ме върти през глобулския гейт или нещо подобно....?
Благодаря предварително.
Чудя се между Legend и Desire.Една от причините да искам смартфон е да го ползвам и като навигация в колата.Кой от 2-та бихте ми препоръчали.Май за разделителната способност на Desire ....няма все още IGO.Някой успял ли е да я подкара?
И още нещо....към мтел съм....ако взема апарата от глобул....ще има ли някакви проблеми......примерно кодирани ли са в глобул....и най-вече проблем след това с интернета? Да ме върти през глобулския гейт или нещо подобно....?
Благодаря предварително.
-
- Регистриран: 04 окт 2008, 17:49
Не е кодиран към Глобул(yes)Има Igo8 казва се Motonav при мен работи добре взимай няма да съжаляваш;)
[Quote]Страхотен , УНИКАЛЕН телефон.
Прочетох някакъв коментар че някаква нокиа била по-добра от Desire.
ТОВА СА ГЛУПОСТИ !! един приятел притежава н97 , аз преди да зема Desire бях с 5800 , ще кажа че браузерите на нокиа СА МНОГО СЛАБИ , нито има мулти-тъч , зуума е под-всякаква критика , отстрани излизат някакви колони за настройки , много неудобно. [/Quote]
Колега, много се радвам, че си харесаваш Desire. Със здраве да го ползваш и "безаварийно".
Но преди да пишеш такива крайни изказвания за "някаква си нокиа" със според теб симбиан, най-учтиво те моля да провериш в Google за Нокиа Н900. Тогава надявам се ще разбереш, че не всичко е Андроид.
Поздрави.
Прочетох някакъв коментар че някаква нокиа била по-добра от Desire.
ТОВА СА ГЛУПОСТИ !! един приятел притежава н97 , аз преди да зема Desire бях с 5800 , ще кажа че браузерите на нокиа СА МНОГО СЛАБИ , нито има мулти-тъч , зуума е под-всякаква критика , отстрани излизат някакви колони за настройки , много неудобно. [/Quote]
Колега, много се радвам, че си харесаваш Desire. Със здраве да го ползваш и "безаварийно".
Но преди да пишеш такива крайни изказвания за "някаква си нокиа" със според теб симбиан, най-учтиво те моля да провериш в Google за Нокиа Н900. Тогава надявам се ще разбереш, че не всичко е Андроид.
Поздрави.
Може ли да споделиш как се инсталира motonav на Desire. Или да дадеш линк с подробно описание. 10x
http://www.androidbg.com/forum/topic1480-motonav.html
Има и тема за IGO, в която добре е обяснено как се инсталира, как се слагат карти и т.н. :
http://www.androidbg.com/forum/topic756-igo-my-way-2009.html
Препоръчвам ти да я прочетеш цялата.
Има и тема за IGO, в която добре е обяснено как се инсталира, как се слагат карти и т.н. :
http://www.androidbg.com/forum/topic756-igo-my-way-2009.html
Препоръчвам ти да я прочетеш цялата.
Тези теми сам ги преглеждал ама са много объркани. Никаде не видях стъпка по стъпка обяснено. Ако успея да го подкарам, когато ми остане време ще напиша как точно става.
И един въпрос за уточнение - Трябва ли root???
Оправих се. Не изисква root. Ама ми се струва дървена. (Ще я тествам, но ще разчитам на Sygic)
И един въпрос за уточнение - Трябва ли root???
Оправих се. Не изисква root. Ама ми се струва дървена. (Ще я тествам, но ще разчитам на Sygic)
-
- Регистриран: 04 окт 2008, 17:49
Писах ти на лични гледай малко:|Дай скайп
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Колега, много се радвам, че си харесаваш Desire. Със здраве да го ползваш и "безаварийно".
Поздрави. [/Quote]
(yes)
Поздрави. [/Quote]
(yes)
Не иска root. Изтегляш си архива от линковете които са дали, разархивираш. Едното е папка с файловете, другото е .apk файл. Не е сложна процедурата. Слагаш папката и .apk файла в телефона ( по точно в SD картата). Слагаш ги направо в картата, имам предвид в общата част, а не в някакви папки. След това ако имаш файл мениджър от него намираш .apk файла и пускаш да се инсталира. Това е .